Thierry Baudet wil tegen Jesse Klaver de Glory kickboksring in: 'Sla je bek dicht' Nieuws
Nieuws

Thierry Baudet wil tegen Jesse Klaver de Glory kickboksring in: 'Sla je bek dicht'

Thierry Baudet wil tegen Jesse Klaver de Glory kickboksring in: 'Sla je bek dicht'

Thierry Baudet wil tegen Jesse Klaver de Glory kickboksring in om hun geschil in de tweede kamer uit vechten om eens en voor altijd Klaver de mond te snoeren.

Via social media kwam naar buiten dat Thierry Baudet, bekend van Forum voor Democratie, en Jesse Klaver van GroenLinks-PvdA, er op gewezen om hun politieke geschil in de ring van Ahoy te beslechten op Koningsdag.

"BREAKING: Kickboxing Promoter Glory biedt @thierrybaudet en @jesseklaver prime time gevecht aan in Ahoy op een pay per view deal op Koningsdag", schreef Twitteraar Eli Zifferblatt. Dit kon Baudet die bokservaring heeft wel waarderen en zegt er voor in te zijn.

De kern van het conflict

Het voorstel volgt op een reeks incidenten waarbij Baudet en Klaver betrokken waren. Recentelijk escaleerde een debat over de invloed van Rusland op Forum voor Democratie, waarbij Baudet dreigende taal uitsloeg naar Klaver. Deze verbale escalatie vond plaats na een debat en werd door NRC gemeld, waarna Baudet bij de Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma ter verantwoording werd geroepen.

Tijdens het debat werd Baudet door Klaver uitgedaagd om de jaarverslagen van de Stichting Forum voor Democratie openbaar te maken. Baudet sprak na het debat Klaver aan en dreigde deze op z'n bek te slaan. Daarvoor moest Baudet zich vanmorgen melden voor een gesprek met de kamervoorzitter, maar weigerde.

Wel zegt Baudet spijt te hebben van zijn uitspraken, of het echt tot een gevecht laat zich natuurlijk bezien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws