Tarik Khbabez tekent contract bij One Championship Kickboxing. Nieuws
Nieuws

Tarik Khbabez tekent contract bij One Championship Kickboxing.

Tarik Khbabez tekent contract bij One Championship Kickboxing.

Goed nieuws voor Tarik Khbabez hij tekende bij One Championship Kickboxing

"Zoals jullie wellicht weten heb ik een tijd achter de rug met blessures. Nu mijn tweede operatie aan mijn hand achter de rug is ben ik weer gefocused en zal ik laten zien waarom ik bij de top zwaargewichten van dit moment hoor. Er staan mooie dingen op de planning." Zo meld hij via social media.

Tarik Khbabez tekent contract bij One Championship Kickboxing.

Snel zijn eerste partij gaan draaien

Hij vervolgt; "Met trots kan ik bekendmaken dat ik heb getekend bij ONE Championship. ONE Championship is de grootste vechtsportorganisatie in Azie en zendt uit in 136 landen. ONE Championship tekent alleen de beste internationale vechters en ik ben van plan de beste zwaargewicht en hun kampioen te worden! Ik ben nu aan het werken aan een snel herstel, zodat ik heel snel mijn eerste partij kan draaien."

Khbabez noemde eerder Luis Tavares een pannenkoek

Eerder afgelopen maand noemde Khbabez, Luis Tavares een pannenkoek en nadat hij deze had uitgedaagd voor een gevecht. Ismael Lazaar was namelijk uitgevallen voor een vermeende doping overtreding voor zijn partij tegen Tavares op Enfusion Eindhoven, en men zocht met spoed een vervanger, waarop Khbabez naar voren trad. Echter ging met niet in op de aanbieding van Khbabez. Het is een hele mooie stap voorwaarts niet alleen voor Khbabez, maar zeker ook voor het Nederlandse kickboks publiek, wij feliciteren Tarik dan ook met deze mooie kans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws