Sterkste Man Eddie Hall maakt MMA debuut in bizar 2 vs 1 gevecht! Nieuws
Nieuws

Sterkste Man Eddie Hall maakt MMA debuut in bizar 2 vs 1 gevecht!

Sterkste Man Eddie Hall maakt MMA debuut in bizar 2 vs 1 gevecht!

Eddie Hall daagt broers uit in ongebruikelijke MMA-wedstrijd. De legendarische krachtpatser Eddie Hall, winnaar van de 'World's Strongest Man' competitie in 2017, kondigt zijn langverwachte MMA-debuut aan.

Niet in een standaard gevecht, maar in een bizar 2 tegen 1 'freak fight' met twee broers de bekende Neffati brothers!

Hall klaar voor gevecht na geannuleerde plannen

Na zijn boksedebuut in 2022, verruilde Hall de boksring voor de MMA-kooi. Aanvankelijk zou hij in februari deelnemen aan een vier-man toernooi met andere sterkste mannen, maar dit ging niet door. De honger naar competitie bleef echter knagen en Hall besloot zich volledig op MMA te richten.

David vs. Goliath: Hall tegen de Neffati Brothers

Hall, met zijn imposante 164 kg, zal het opnemen tegen de gebroeders Neffati. Deze broers, beiden naar verluid slechts 1,60 meter lang en 66 kg zwaar, hebben al ervaring met een soortgelijke 2 tegen 1 wedstrijd in Polen. De ongelijke strijd belooft vuurwerk op te leveren!

Hall wil zich bewijzen na teleurstellend boksdebuut

In 2020 nam Hall het al eens op tegen zijn aartsrivaal Hafthor Bjornsson in een bokswedstrijd. Hoewel Hall Bjornsson in de eerste ronde vloerde, verloor hij uiteindelijk met punten. Dit MMA-avontuur kan gezien worden als een kans op eerherstel.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws