🎥 Spuugzat! Vechter kotst op canvas rivaal huppelt weg met winst Nieuws
Nieuws

🎥 Spuugzat! Vechter kotst op canvas rivaal huppelt weg met winst

🎥 Spuugzat! Vechter kotst op canvas rivaal huppelt weg met winst

Een voorprogramma-gevecht bij Dynasty Combat Sports 91 kende afgelopen weekend een wel heel bizarre afloop. Eén van de vechters verloor zijn partij namelijk na een flinke scheut kots op het canvas tijdens de eerste ronde.

Kafele Mensah en Josh Spatz stonden tegenover elkaar in een amateur lichtgewicht-wedstrijd. De eerste minuten waren spannend en gelijk opgaand, waarbij Mensah licht leek te domineren.

Gelijk opgaande strijd krijgt vieze wending

Na een scheiding uit de clinch leek Mensah zich echter plots niet lekker te voelen. Spatz zag zijn kans niet schoon en hield afstand. Enkele seconden later spuugde Mensah een blauwe straal kots op het canvas.

Scheidsrechter grijpt in en verklaart Spatz winnaar

Spatz reageerde alert en draaide zich direct weg. De scheidsrechter besloot vervolgens resoluut de wedstrijd te staken en Spatz uit te roepen tot winnaar via TKO (Technical Knock-Out) wegens "verlies van lichaamsvloeistof."

Terwijl iedereen nog probeerde te begrijpen wat er net gebeurd was, kwamen officials de ring in om het kotsincident met handdoeken te verhelpen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws