Jake Paul uitgedaagd door Nederlandse topvechter! 'Ik laat niets van je heel' Nieuws
Nieuws

Jake Paul uitgedaagd door Nederlandse topvechter! 'Ik laat niets van je heel'

Jake Paul uitgedaagd door Nederlandse topvechter! 'Ik laat niets van je heel'

Jake Paul is nog nat van het zeet van zijn bokswedstrijd afgelopen weekend tegen Nate Diaz of hij kan alweer aan de bak, deze keer tegen Nieky Holzken. Deze daagt Paul uit voor een gevecht.

De afgelopen dagen is Nieky Holzken actief bezig om een gevecht met Jake Paul te regelen. Via een aantal Posts op social media daagt Holzken de Youtube bokser uit. Echter is er nog steeds geen antwoord van de Amerikaan gekomen en reageren de fans verdeeld op de uitdaging door Holzken.

Nieky Holzken wil op de vuist met Jake Paul

In een post zegt laat Holzken aan Paul weten: "Dit is wat ik doe met de nummer één gerangschikte jongens ter wereld met een voorbereiding van slechts 4 dagen, stel je voor wat ik met jou zou doen met Jake Paul de opa-bokser", schrijft Holzken over zijn gevecht tegen Callum Smith in 2018.

Maar dat is nog niet alles ook laat Holzken even weten dat Jake Paul's trainingspartner en pro-bokser J'Leon Love ook al eens met Holzken's vuisten te maken heeft gehad. "Jake Paul Ik was je vriend J'Leon Love al aan het rondschoppen in 2015. Je wilt toch een echte bokser? Ik beloof je dat je het geen 3 ronden in de ring met mij volhoudt. Sluit de deal DISNEY", zegt Holzken.

Of een gevecht tussen Holzken en Jake Paul tot stand komt is nog maar de vraag. Tot nu toe heeft Paul alleen maar voormalige MMA-vechters van naam verslagen. Een fan zegt in een reactie op Holzken; "Je bent commercieel gezien niet interessant voor JakePaul. Hij vecht alleen tegen grote vissen die wereldwijd bekend zijn zoals Nate Diaz in dit geval. Dat is veel meer sensatie om te kijken en levert veel meer geld op dan een Nederlandse kickboxer. Klinkt lullig maar het is wel zo."

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws