Danny Roman domineert Matsumoto en behoudt WBA-titel in Japan Nieuws
Nieuws

Danny Roman domineert Matsumoto en behoudt WBA-titel in Japan

Danny Roman domineert Matsumoto en behoudt WBA-titel in Japan

Danny Roman (24-2-1, 9 KOs) leverde nog een briljante prestatie op woensdagavond in Japan

Roman stond in de ring tegen Ryo Matsumoto (21-2, 9 KOs) waar hij twaalf ronden mee bokste om het WBA super bantamgewicht kampioenschap en wist deze te behouden via unanieme beslissing met scores: 119-109,119-109, 118-110. Roman, 27, reisde van zijn geboortestad Los Angeles naar Tokio voor de eerste titelverdediging van zijn carrière. Roman gebruikte een combinatie van superieure tactische vaardigheden en tijdige druk om de langere Matsumoto uit balans te houden.

Danny Roman domineert Matsumoto en behoudt WBA-titel in Japan

Erg dankbaar aan mijn hele team, zegt Roman

"Ik ben erg blij met de beslissing", zei Roman, die is opgeleid en wordt getraind door Eddie Gonzalez. "We kwamen hier goed voorbereid om ons kampioenschap te verdedigen en dat hebben we gedaan. Ik ben heel erg dankbaar aan mijn hele team dat ze me geholpen hebben deze overwinning te behalen. "

Stoere tegenstander Matsumoto

"Danny blijft schitteren op de grootste podia van het boksen," zei Ken Thompson, president van Thompson Boxing Promotions. "Hij was een man op een missie. Hij stond tegenover een stoere tegenstander in Matsumoto, maar hij zorgde ervoor dat hij er mee kon handelen. Dat is wat wereldkampioenen doen. "

We gaan van deze overwinning genieten

"Danny heeft vanavond een nieuwe verklaring afgelegd [woensdag]," zei Alex Camponovo, matchmaker en algemeen manager voor Thompson Boxing. "Hij wil tegen de beste in de divisie vechten en na verloop van tijd krijgt hij die kans. We gaan van deze overwinning genieten en hopelijk nog een gevecht voor Danny in de nabije toekomst. "

Het 12-ronde wereldkampioenschappen gevecht, genaamd "The Challenge," werd gepromoot door Thompson Boxing Promotions in samenwerking met Ohashi Promotions en vond plaats in Korakuen Hall in Tokio, Japan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws