Oosterbaan Gym Rotterdam - Vechtsport Info
Home / Vechtsport Scholen / Oosterbaan Gym Rotterdam

Oosterbaan Gym Rotterdam

oosterbaan gym RotterdamOosterbaan gym is een begrip in Rotterdam en omgeving, een familiebedrijf (met een een gemotiveerd team van vrijwilligers) met veel passie voor de vechtsport en de gym. Wij zijn gespecialiseerd in kickboksen en boksen. Daarnaast bieden wij ook Thai-Tuff (bagtraining).

Jan Oosterbaan

In 1978 begonnen bij Maeng – Ho onder leiding van Martin Borneman. In een korte tijd al Nederlands kampioen halfzwaar gewicht. In 1984 Heeft Jan Frank Lobman uitgedaagd, ondanks het feit dat Frank onder de zwaargewichten viel was dit niet in de wedstrijd aan te zien. Met 10 kilo verschil was de wedstrijd spannend tot op de laatste minuut. Helaas heeft Jan op punten verloren maar het was een echte strijd der Titanen. Vanaf 1986 heeft Jan een overstap gemaakt naar de zwaargewichten. Tot dan toe wist hij ieder jaar zijn Nederlandse titel te behouden.

In 1990 heeft Jan gevochten tegen Peter Aerts. (Bekend door K-1 toernooien) Peter Aerts was op dat moment de vervanger van de oorspronkelijke vechter Floyd Brown. Door een blessure moest Jan opgeven. Zo zijn er nog meerdere tegenstanders en wedstrijden op te noemen. Marc de Block, Branco Cicatic, Jean Marcus Tonus etc.

De Gym

Op de begane grond hebben wij een mooie ruimte fitnessruimte, met een aparte ruimte speciaal voor de Thai-Tuff trainingen. Op de eerste verdieping is een grote zaal met drie boksringen, hier worden de kickboks- en bokslessen gegeven. Op deze verdieping bevindt zich ook de ruime kantine met uitzicht op de zaal. Hier kunnen bezoekers onder het genot van een kopje koffie of een koel drankje de activiteiten in de bokszaal volgen.

 

Openingstijden en overige info

MAANDAG-VRIJDAG: 09:00 – 21:00
ZATERDAG: 09:30 – 13:00
ZONDAG: GESLOTEN

LAAGJESWEG 32
3076 BK
ROTTERDAM

TELEFOON: 010 419 3222
EMAIL: INFO@OOSTERBAANGYM.NL

Oosterbaan Gym is toegankelijk voor jong & oud, ervaren vechters & beginners. Meld je aan voor een proefles en kom langs!

Bekijk ook

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd (video)

We zijn het inmiddels gewend de bizarre gevechten uit Rusland

Glory kampioen ‘Petch’ kansloos tegen oud-rivaal in beladen wedstrijd

Petchpanomrung de Glory Kickboxing vedergewicht kampioen leed vandaag een nederlaag tegen oud-rivaal Chujaroen Dabransarakham

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?'

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! ‘Vechtsporter?’ (video)

Een man werd in elkaar geslagen met een boksbeugel tijdens een vechtpartij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page