Oldschool kickboxing Wateringen - Vechtsport Info
Home / Zuid-Holland / Oldschool kickboxing Wateringen

Oldschool kickboxing Wateringen

Oldschool kickboxingTegenwoordig kunt u ook in Wateringen op hoogwaardig niveau kickbokslessen volgen. Oldschool kickboxing is gevestigd aan de Rozemarijn 1 te Wateringen. De instructeur is voormalig A-klasse vechter Reza Shahverdiani. Ons doel is om ook beginners op professioneel niveau les te geven en te begeleiden in de persoonlijke wensen.Old School Kickboxing kent als basis de Thaise versie van het in Nederland welbekende kickboksen. Het is een full-contact vechtsport, waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De sport is op dit moment ongekend populair en de populariteit neemt alleen maar toe in Nederland. Waarom? Omdat het gewoon zo ontzettend leuk is.Het (kick)boksen staat bekend als ontzettend goed voor je conditie, kracht en algehele gestel. Train je bij Old School Kickboxing, dan krijg je hoogwaardige trainingen waarbij je tot jouw maximum wordt gedreven. Ben je een beginner? Geen probleem, dan krijg je de basis technieken stap voor stap uitgelegd. Ben je een man, vrouw, jongen of meisje en wil je een keer meetrainen? Meld je dan vandaag nog aan voor een gratis proefles! Wij heten je graag van harte welkom!

Reza Shahverdiani

Instructeur Reza heeft vanaf zijn vroege jeugd diverse vechtsporten beoefend, maar heeft bij het kickboksen zijn passie gevonden. Reza heeft met topvechters getraind en heeft ook op diverse scholen les gegeven. Hij heeft vele partijen op zijn naam, waarvan hij alleen zijn eerst partij verloren heeft. Met trots kan deze instructeur zeggen dat hij op het hoogste niveau heeft meegedraaid. Met een hoop ervaring op zak draagt hij deze kennis graag over aan zijn leerlingen. Elke les is van hoog niveau en elke keer weer anders. Ben je er klaar voor om verrast te worden? Train dan een keer in Wateringen met Reza mee!

 

Voor de lesuren voor kinderen en volwassens kijk op onze website:

W: https://www.oldschoolkickboxing.nl/ E: reza@oldschoolwingchunkungfu.nl

Bekijk ook

UFC vechtbaas Dana White bevestigt terugkeer naar Fight Island Abu Dhabi

Iets meer dan zeven maanden na het laatste Fight Island-evenement keert de Octagon binnenkort terug naar het eiland.

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page