Budokai Tsunami Alblasserwaard - Vechtsport Info
Home / Zuid-Holland / Budokai Tsunami Alblasserwaard

Budokai Tsunami Alblasserwaard

Budokai Tsunami, opgericht in 1999 door Jan de Bruin ShihanBudokai Tsunami, opgericht in 1999 door Jan de Bruin Shihan, is een school die de Kyokushin-kai stijl binnen het karate uitdraagt. Deze karatestijl is in 1961 in Nederland geïntroduceerd vanuit Japan door Jon Bluming en later door Loek Hollander groot gemaakt in heel Europa. IBK Kyokushin Nederland is een vrije organisatie welke nauw samenwerkt met andere grote Karateorganisaties.

Budokai Tsunami

Jan de Bruin geeft vanuit IBK Kyokushin Nederland de kader- en gevechtstrainingen in de Tsunami dojo. Hij gaf les bij de Koninklijke Marine o.a. in:

  • Kyokushin karate,
  • Jiu Jitsu,
  • Militaire zelfverdediging, gewapend en ongewapend,
  • Aikido,
  • Close Combat en
  • (Dames) zelfverdediging
IMG_0202
Shihan Jan de Bruin 8e dan

Als team vinden we het belangrijk dat er goed getraind kan worden. Een ruime accommodatie, een bekwame leraar en een groep gemotiveerde assistenten staan hier garant voor.De samenstelling van ons ledenbestand varieert van jong tot oud, van 6-min tot 50-plus.  Iedere leeftijdscategorie kan binnen onze vereniging het karate leren, trainen en beleven. Als de technieken voldoende van niveau zijn en er genoeg trainingsarbeid is verricht tijdens de lessen kan een examen worden afgelegd voor een band (kyu graad).Bij Budokai Tsunami kunt u het Kyokushin-Kai Karate, Aikido en Jiujitsu beoefenen op een leuke manier waarbij hard werken, persoonlijke ontwikkeling en onderling plezier kernbegrippen zijn.

Seminars

Regelmatig organiseren wij seminars met bekende vechtsporters. Afgelopen zaterdag, 25 maart, heeft meervoudig K1 kampioen Ernesto Hoost een geweldige seminar in onze Honbu gegeven. Meer dan 50 karateka (van o.a. Omega Sport en Dojo Mu-Chin) waren aanwezig om te leren van deze enthousiaste legende.

 

Training locaties

Lokaties in Sliedrecht, Papendrecht, Oud Alblas, Molenaarsgraaf en Hardinxveld-Giessendam .
De sportschool geeft les in Kyokushin karate, Aikido ,Jiu Jitsu, weerbaarheid en zelfverdediging(zelfvertrouwen ) en Boksen .

Voor meer informatie bezoek onze website:  www.kyokushin-tsunami.nl

facebook; Budokai Tsunami

Contact gegevens

Bel naar : 06-22113655.

Emailadres : jantsunami@online.nl

Bekijk ook

Yoel Romero ziet $ 27 miljoen aan zijn neus voorbij gaan

Yoel Romero's financiële meevaller als gevolg van een rechtszaak tegen Goldstar Performance Products kreeg vandaag een nare wending.

Vannacht vecht SEX Cindy, maar overleeft zij de strijd?

Cindy Dandois, staat bekend als dement sexy vechter van België en vannacht staat zij tegenover killer Kayla Harrison

SUKKELS! MMA-gevecht tijdens AEW worstelevenement onder vuur

In de aflevering van AEW Dynamite van vorige week nam Jake Hager het op tegen Wardlow in een MMA regels kooigevecht

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page