Home / WEDDEN OP VECHTSPORTEN / WEDDEN OP GLORY 76 BADR VS BENNY: Dit is wat de bookmakers zeggen

WEDDEN OP GLORY 76 BADR VS BENNY: Dit is wat de bookmakers zeggen

WEDDEN OP GLORY 76 BADR VS BENNY: Dit is wat de bookmakers zeggen

GLORY 76: Badr vs Benny trekt de gokkers aan. Hoewel verboden in Nederland. In het buitenland kunnen gokkers een gokje wagen op de wedstrijd tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi.

Het GLORY 76 Badr vs Benny evenement vindt vandaag 19 december plaats en start om 20:00 uur NL tijd. Bookmakers geven Badr Hari het voordeel over de underdog Benjamin Adegbuyi

Wij analyseerden 6 goksites die Badr Hari op -125 zetten. Daar tegenover staat Benjamin Adegbuyi met +385. De kansen lijken vooral berekent te zijn op het aantal knock-outs en gewonnen wedstrijden.

legaal gokken

Badr heeft 121 prof wedstrijden gevochten met een aantal van 106 met winst. en won er daarvan 106. Ook Benjamin Adegbuyi kan er wat van. Hij won 34 van 40 gevechten partijen.

In Nederland is er maar één legale manier om in te zetten op de kickbokswedstrijd tussen Badr Hari en Benny Adegbuyi. De TOTO biedt in haar programma via onderstaande wedkansen aan.

LET OP GOKKEN KAN PROBLEMEN VEROORZAKEN. SPEEL BEWUST EN VANAF 18 JAAR. SPEEL NIET BIJ ILLEGALE AANBIEDERS VAN KANSSPELEN!

Bekijk ook

‘Ik heb niets van Rico’s stoten gevoeld’: Rivaal niet onder de indruk

Tarik Khbabez stond vorige maand tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven. Khbabez die niet voor de ...

Sportschoolhouder start Tikkie-actie: ‘Geef ons de vrijheid terug’

Satisch Jhamai, sportschoolhouder uit Den Haag start een actie om sporters van boven der 27 ...

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster

Bloemkooloor start inzamelactie na verrot slaan voetbal-ster Walker Brown, de MMA-vechter op cowboylaarzen en bloemkooloren, ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page