Wedden op Boksen - Vechtsport Info
Home / WEDDEN OP VECHTSPORTEN / Wedden op Boksen

Wedden op Boksen

Wedden op Boksen een veel voorkomend iets en waar je veel geld mee kunt verdienen!

Het begon al in de vroege jaren twintig va deze eeuw, overal waren boks wedstrijden te zien. Het was echter een sport alleen voor gentleman en in Engeland bijvoorbeeld vaak gebruikt om een ruzie te beslechten. En natuurlijk werd er veel op de uitkomsten van een boks wedstrijd gewed.

Wedden op Boksen een veel voorkomend iets en waar je veel geld mee kunt verdienen!

Wedden op boksen hoe gaat dat in zijn werk?

Voor de meest ervaren gokkers die wel eens inzetten op een boks wedstrijd is het volgende gesneden koek, maar voor de leken wellicht een handleiding. Als je wilt beginnen met het wedden op boksen moet je eerst bekijken op wie je wedden wilt. Vaak is de media een goede indicator en kun je zien wie favoriet is, of een aanstaand groot boks evenement, zoals bijvoorbeeld de bokspartij van Connor McGregor tegen Floyd Mayweather. Deze heeft zoveel revenuen opgeleverd, en niet alleen voor de vechters maar ook voor de gokkers op boksen.

Bekijk een bookmakers site of loop een wedkantoor binnen

Er zijn verschillende bookmaker sites te vinden op internet die het wedden op boksen aanbieden. Als je de weg via internet kiest let dan goed op waar je wilt gaan inzetten, er zijn gerumoerde partijen maar ook enkele zeer slechte weddenschappen sites die er met veel plezier vandoor gaan met je zuurverdiende geld. Ga ook niet altijd af op de zogenaamde review sites want die schrijven vaak in hun eigen voordeel, op presenteren alleen de partijen die ervoor betaald hebben. Een wedkantoor die je in een stad kunt vinden is de place to be. je kunt hier veilig inzetten en de wedstrijden zelfs volgen.

Waar kun je op wedden tijdens een boks wedstrijd?

In eerste instantie op de uitkomst natuurlijk, inzetten op wie er wint op verliest. Maar ook op hoeveel knockouts een bokser uitdeelt, aantal hoeken of jabs, en zelfs of hij zijn bitje verliest. Teveel om op te noemen waar je op kunt wedden tijdens een boks wedstrijd. Er was zelf ooit iemand die €100.000 won met de weddenschap hoe vaak een bokser zijn schoenveters los zouden gaan. Je ziet opties te over om te wedden op boksen. Maar laat je niet meeslepen in het moment, zet slim en reëel in, want hoe groot is de kans dat een veter loslaat? Maar goed dat is nu eenmaal gokken.

Bekijk ook

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Bekende bokstrainer (31) vermoord! Verdachte opgepakt

Rechercheurs die zijn moord onderzoeken

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! 'Ik sloop je'

Boksster Canelo Alvarez bedreigt Lionel Messi! ‘Ik sloop je’ (video)

Boksster Canelo is op zijn zachtst gezegd niet blij met Messi

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page