Wedden op Bellator 192: Rampage en MacDonald favoriet bij gokkers Wedden op vechtsporten
Wedden op vechtsporten

Wedden op Bellator 192: Rampage en MacDonald favoriet bij gokkers

Wedden op Bellator 192: Rampage en MacDonald favoriet bij gokkers

Bekijk de weddenschappen voor het Bellator 192 evenement van vanavond

Quinton "Rampage" Jackson heeft de voorkeur boven Chael Sonnen en Rory MacDonald heeft de voorkeur om de weltergewicht titel van kampioen Douglas Lima te winnen. Het eerste MMA-evenement van Viacom in 2018 vindt vanavond plaats, want Bellator 192 ziet Quinton Jackson (-180) het opnemen tegen Chael Sonnen (+168) in de openingsronde van het zwaargewicht Grand Prix-toernooi.

Wedden op Bellator 192: Rampage en MacDonald favoriet bij gokkers

Douglas Lima in de underdog rol

Het co-main event heeft de weltergewicht kampioen Douglas Lima (+195) in de positie van de underdog-rol, als hij zijn titel gaat verdedigen tegen de favoriete Rory MacDonald (-215). In zijn eerste partij komt hij terug van het verliezen van zijn titel, Bellator's voormalige 2x lichtgewicht koning Michael Chandler heeft een -245 lijn tegen de 22-3 underdog Goiti yamauchi (+225).

Odds zeer verschillend

Ook op de kaart bevindt MMA Lab-vechter Henry Corrales (-110) die zich bevindt in een pick'em-gevecht met de altijd gevaarlijke "Insane" Georgi Karakhanyan (+100). De 1-1 super hyped prospect Aaron Pico heeft een astronomische geldlijn van -925 gekregen met zijn tegenstander Shane Kruchten die zich aanmeldt bij een onvoorstelbare underdog-lijn van +725. Bellator 192 is deze zaterdagavond te zien op Paramount Network om 9:00 uur P.M. ET met de prelims die online streamen om 7:00 P.M.ET.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws