Wedden en gokken op Georges St-Pierre vs Conor McGregor meest favoriet! Wedden op vechtsporten
Wedden op vechtsporten

Wedden en gokken op Georges St-Pierre vs Conor McGregor meest favoriet!

Wedden en gokken op Georges St-Pierre vs Conor McGregor meest favoriet!

Gokken en wedden op vechtsport is een geliefd tijdverdrijf voor velen, Georges St-Pierre vs Conor McGregor meest favoriet!

Voor wie zich er wel eens aan waagt om een gokje te wagen op een vechtsport partij zal het niet vreemd in de oren klinken dat Georges St-Pierre vs Conor McGregor het meest favoriet is op het ogenblik! Er wordt flink op los gespeculeerd waar, wanneer en of het gevecht plaats zal vinden.

Wedden en gokken op Georges St-Pierre vs Conor McGregor meest favoriet!

Winnen van Bisping leverde veel geld voor de gokkers op

Na vier jaar afwezigheid van de sport, was de terugkeer van Georges St-Pierre naar UFC altijd een grote publiekstrekker voor de promotie, maar er zijn al kansen voor zijn twee mogelijke volgende grote gevechten. Rush maakte zijn UFC-terugkeer recentelijk op UFC 217 toen hij het tegen Michael Bisping opnam in het hoofdgevecht in Madison Square Garden in New York City voor het UFC middengewicht kampioenschap.

GSP won met succes de strijd tegen The Count in de derde ronde van de wedstrijd om de nieuwe UFC middengewichtkampioen te worden.

Bookmakers hebben al voorspeld wat de uitkomst van zijn eerste titelverdediging zou moeten zijn. Volgens de wed experts bij Bovada, is St-Pierre de grote favoriet om Robert Whittaker, de huidige interim-kampioen middengewicht, te verslaan, als de twee heren ergens in 2018 een verenigingswedstrijd hebben. Ze maakten GSP de favoriet bij 5 / 8, terwijl Whittaker alleen kansen van 13/10 kreeg.

Georges St-Pierre de meest favoriete vechter om op te gokken en wedden

Daarnaast hebben de bookmakers voorspeld dat Rush als beste uit de bus zou komen als hij zich ooit face-to-face zou bevinden tegen Conor McGregor in de Octagon. St-Pierre is de zware favoriet om dit supergevecht te winnen met een 2/3 kans, terwijl Notorious slechts 5/5 kansen kreeg van de bookmakers. Voor Nederlanders is het best aantrekkelijk om te gokken op vechtsport, echter is het alleen online te doen. De regering werkt aan regulering van de gokmarkt, als die rond is kun je gewoon bij je lokale sigaren boer een gokje wagen op MMA, Boksen, Kickboksen en wat al niet meer zij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws