Home / WEDDEN OP VECHTSPORTEN / Op wie zet jij je geld, Rico Verhoeven of Mladen Brestovac?

Op wie zet jij je geld, Rico Verhoeven of Mladen Brestovac?

Wat in het buitenland de gewoonste zaak van de wereld is maar in Nederland nog niet legaal is het wedden op vechtsporten. Op zich kan men wel via de Lotto een gokje wagen maar er is meer onder de horizon. In Engeland het sport weddenschap land van de wereld weet wen wel raad met hun geld en het inzetten op een vechter of wedstrijd. Zo ook morgen 2 juni op GLORY 54 waar een titel gevecht plaatsvindt tussen onze landgenoot Rico Verhoeven en de Kroaat Mladen Brestovac.

Op wie zet jij je geld, Rico Verhoeven of Mladen Brestovac?

Verrassende Odds Verhoeven vs Brestovac

Klaarblijkelijk hebben de gokkers een bepaalde voorkeur want de laatste Odds die wij checkten stonden op stonden op 1.13 en Brestovac op 6.30. Dit zijn overigens de Pre Match Odds voor het gevecht, deze kunnen nog wijzigen tijdens de partij wat men de Inplay Odds noemt. Wat je vaak ziet is dat men kan gokken op elk wissewasje zoals hoe vaak een vechter een bitje uitspuugt, neergaat, tot hoe vaak de coach hem uitscheld, raar maar waar op alles kan men inzetten.

Maar op wie zet jij je geld?

Dat is de vraag natuurlijk, een ieder heeft zo zijn favoriet welke is die van u? Verhoeven of Brestovac? Een feit is dat als Verhoeven wint ook zijn Odds waarde omhoog zal gaan voor zijn volgende gevecht, want deze zou zomaar tegen Badr Hari kunnen zijn. Verliest Verhoeven dan is het niet ondenkbaar dat hij als underdog geplaatst zal worden. In de praktijk is gebleken dat een vechter vanuit een underdog positie een hoop geld kan binnen brengen voor een gokker. Dus nogmaals op wie wed u?

Note: Wegens de strenge wetgeving in Nederland en online gokken mogen wij geen namen van gok partijen noemen. Verwacht wordt dat midden 2019 de markt vrijkomt en u kunt inzetten op uw favoriete vechter en event.

Bekijk ook

WEDDEN OP UFC 245: Usman, Holloway en Nunes favoriet

UFC 245 gaat dit weekend 14 december van start in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada met drie wereldtitels op het spel.

WEDKANTOREN: Conor McGregor favoriet tegenover Donald Cerrone

Het belangrijkste evenement op UFC 246 tussen Conor McGregor en Donald Cerrone werd donderdag officieel ...

UFC Fight Night: Overeem favoriet tegenover Rozenstruik

Alistair Overeem zou in het voordeel zijn tegenover Jairzinho Rozenstruik