Home / WEDDEN OP VECHTSPORTEN / Nurmagomedov zwaar favoriet tegenover Holloway bij de bookmakers

Nurmagomedov zwaar favoriet tegenover Holloway bij de bookmakers

Max Holloway heeft het respect van de fans misschien verdiend door op korte termijn bij UFC 223 in te vallen, maar de bookmakers delen niet in het enthousiasme. Een van de grootste online MMA wedkantoren onder leiding van bookmaker Nick Kalikas opende met Khabib Nurmagomedov als een favoriet van -505, wat impliceert dat “The Eagle” een kans van 83,5 procent heeft om te winnen in de UFC 223 headliner. Holloway staat op +365 als de underdog. UFC 223 vindt zaterdag aanstaande plaats in Barclays Center in Brooklyn, N.Y.

Nurmagomedov zwaar favoriet tegenover Holloway bij de bookmakers

Slechte match-up voor de gokkers

Bij voornoemde kansen zou een winnende inzet van € 100 op Nurmagomedov resulteren in een nettowinst van € 19,80. Een winnende inzet van € 100 op Holloway zou ondertussen een winst van € 365 opleveren. Dit alles heeft te maken met de status van de vechters, Kalikas baseert zijn voorspellingen op Holloways vermogen om een gevecht te eindigen in winst. “Voor mij is dit een niet zo’n bijzondere match up,” zegt Kalikas. “Holloway heeft een goede verdediging tegen neerhalen, maar Nurmagomedov neemt mensen mee naar grond om te worstelen, of ze nu een goede verdediging tegen het neerhalen hebben of niet,” vervolgt hij.

Tony Ferguson een betere worstelaar dan Holloway

“Ik open deze weddenschappen zo als die nu zijn, vanwege alle factoren die in het spel komen, waaronder het feit dat Nurmagomedov al een favoriete weddenschap van -270 was tegen Tony Ferguson, die groter, sterker en een betere worstelaar is dan Holloway” Dat neemt niet weg dat ook het feit dat Holloway zijn blessure verleden natuurlijk meespeelt. Hij viel al uit voor UFC 222, en daarom is het de ongenaakbare Nurmagomedov die ik durf te laten openen als een -505 favoriet.

 

Bekijk ook

WEDDEN OP UFC 245: Usman, Holloway en Nunes favoriet

UFC 245 gaat dit weekend 14 december van start in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada met drie wereldtitels op het spel.

WEDKANTOREN: Conor McGregor favoriet tegenover Donald Cerrone

Het belangrijkste evenement op UFC 246 tussen Conor McGregor en Donald Cerrone werd donderdag officieel ...

UFC Fight Night: Overeem favoriet tegenover Rozenstruik

Alistair Overeem zou in het voordeel zijn tegenover Jairzinho Rozenstruik