Gokken en vechtsport zijn al sinds jaar en dag met elkaar verbonden - Vechtsport Info
Home / WEDDEN OP VECHTSPORTEN / Gokken en vechtsport zijn al sinds jaar en dag met elkaar verbonden

Gokken en vechtsport zijn al sinds jaar en dag met elkaar verbonden

Gokken en vechtsport zijn als sinds jaar en dag met elkaar verbonden

Gokken en vechtsport zijn al sinds jaar en dag met elkaar verbonden. Het levert dan ook extra spanning op als je van wedden en van deze tak van sport houdt. Er zijn allerlei soorten vechtsport waarop je geld kunt inzetten met het voorspellen van de uitslag. Deze brede sport staat tegenwoordig volop in de belangstelling. Dat is mede te danken aan het succes die Nederlanders in het verleden hebben geboekt en ook nu nog altijd halen. Denk maar aan Sem Schilt, Remon Bonjasky, Badr Hari en Rico Verhoeven. Interessante vechtsporten om op te gokken, zijn onder meer MMA (Mixed Martial Arts), kickboksen en boksen. Het leuk is dat er verschillende opties zijn om geld in te zetten op vechtsportwedstrijden in uiteenlopende divisies.

Geld inzetten op vechtsport

Geld inzetten op vechtsport kan op ieder moment, want er is altijd wel een wedstrijd geprogrammeerd. Je bent namelijk niet beperkt tot wedstrijden die in Nederland worden gehouden, maar kunt over de hele wereld gokken op vechtsport. Bijvoorbeeld op een Glory titelstrijd of op andere wedstrijden die door UFC georganiseerd worden. Om te wedden op een van de vele wedstrijden heb je een account nodig bij een online bookmaker. Of bij een online casino waar sport wedden onderdeel uitmaakt van het totale aanbod. Met dat account heb je dan de mogelijkheid om geld over te maken naar je spelersrekening. Vanaf dat moment gaat er een nieuwe wereld voor je open. Een wereld waarin de spanning dubbel voelbaar is als je de vechtsport volgt en er geld op inzet.

Er zijn verschillende opties beschikbaar om te wedden.

Je kunt bijvoorbeeld voor een K1-wedstrijd voorspellen wie de winnaar wordt. Dat is een vrij algemene weddenschap, maar er zijn er nog meer. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om te gokken op vechtsport en te bepalen of je favoriet op KO wint of dat punten de doorslag geven. Het is zelfs mogelijk om een inzet te plaatsen op diskwalificatie van de tegenstander. Bij het wedden op een knock-out kan het nog specifieker door het voorspellen in welke ronde dat dan gebeurt. Het aantal rondes dat bijvoorbeeld een bokswedstrijd duurt, is eveneens een interessante optie om geld op in te zetten.

Op het moment dat er grote namen in de ring of in de vechtkooi verschijnen, bieden de online wedkantoren vaak speciale weddenschappen aan. Doorgaans kennen de bookmakers uiteraard favorieten en dat is dan ook te zien aan de quote of notering. Als een vechtsporter bijvoorbeeld ongeslagen is, staat deze als winnaar tegen een lagere quote genoteerd dan een tegenstander. Dat betekent dat als je op de ongeslagen vechtsporter geld inzet er minder winst wordt uitgekeerd dan wanneer je op de underdog gokt en deze uiteindelijk wint. Het is natuurlijk het spannendst om te gokken op vechtsport en de wedstrijd dan ook te volgen. Dan is de dubbele spanning pas echt voelbaar. Er valt veel geld mee te winnen met het gokken op vechtsporten. Vooral als je alles volgt en weet wie de beste kans maakt om te winnen.

 

Bekijk ook

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! 'Superbon uitgeschakeld'

Tayfun Ozcan vecht alsnog tegen Marat Grigorian! ‘Superbon uitgeschakeld’

Tayfun Ozcan vecht morgen alsnog tegen Marat Grigorian

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen

Rico vs Hesdy! Stoten en trappen als bommen (video)

Rico Verhoeven en Hesdy Gerges hielden vandaag interviews,

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Vechticoon Eddie Alvarez staat open voor UFC of Bellator

Eddie 'The Underground King' Alvarez is niet meer in actie geweest

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page