Home / WEDDEN OP VECHTSPORTEN / Gegard Mousasi versus Rory MacDonald, wie gaat er winnen?

Gegard Mousasi versus Rory MacDonald, wie gaat er winnen?

Gegard Mousasi zal aankomend weekend de degens kruizen met Rory MacDonald, in San Jose tijdens Bellator 206. Maar wie is Rory MacDonald en zal Mousasi deze partij makkelijk gaan winnen?

Gegard Mousasi versus Rory MacDonald, wie gaat er winnen?

Laten wij de twee vechters eens tegenover elkaar zetten om te zien wat zij in huis hebben. Gegard Mousasi is momenteel Bellator 2-0-0 | MMA 44-6-2, en staat bekend als een harde vechter en absolute middengewicht grootheid.

Rory MacDonald daarentegen is inmiddels Bellator 4-0 | MMA 20-4 en vocht eerder bij de UFC. Binnen de UFC stond hij bekend als een geduchte tegenstander en zag namen als een Paul Daley en Robbie Lawler tegenover zich in de kooi.

Geen kans

Als je beide vechters tegenover elkaar zet, dan zou Mousasi de overhand moeten hebben in het aanstaande gevecht, trainer Bert Kops die Mousasi onder de vleugels heeft maakte laatst een analyse en gaf aan dat MacDonald goed kan vechten maar geen kans maakt tegen Mousasi.

Mousasi vocht eerder bij de UFC voordat hij overstapte naar Bellator, hij verliet de UFC omdat hij er geen titelgevecht kreeg. Bij Bellator was dit wel anders en pakte hij de middengewicht titel af van Rafael Carvalho.

Twee titels

MacDonald echter verloor een aantal keren bij de UFC, zo had hij het nakijken tegen Stephen Thompson en eerder tegen Robbie Lawler. Echter bezit MacDonald wel de weltergewicht titel bij Bellator. Het gevecht tegen Mousasi is op middengewicht en voor de titel. Mocht het MacDonald lukken Mousasi te verslaan dat zal hij dus twee titels binnen Bellator in zijn bezit hebben.

Ook de bookmakers schatten de kansen voor Gegard Mousasi in op 2/5 en die van Rory MacDonald op 7/4. Op wie zet u uw geld in, Mousasi of MacDonald?

Bekijk ook

Conor McGregor lekt privé berichten met UFC Baas Dana White

UFC ster Conor McGregor lekte privé berichten van UFC president Dana White en laat zien ...

GRUWELIJK: Kickbokser breekt been in wedstrijd (video)

Tijdens een van de gevechten op vrijdagavond tijdens Enfusion Cage Event 3 in Alkmaar. Brak ...

Jordy Bakkes boekt winst op Enfusion ECE 3 event Alkmaar

Tijdens het Enfusion Cage Events 3 in Alkmaar boekte de Nederlander Jordy Bakkes een tweede ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page