Tussenstand Vechtsport Info Rankings September 2017 Vechtsporters Rankings
Vechtsporters Rankings

Tussenstand Vechtsport Info Rankings September 2017

Tussenstand Vechtsport Info Rankings September 2017

Er heeft een grote verschuiving plaatsgevonden in onze vechters rankings!

Tussenstand Vechtsport Info Rankings September 2017

Nieky Holzken maakte gisteren bekend dat hij niet zal vechten op Glory 45; hij is uitgevallen wegens een blessure aan zijn scheenbeen en voet. Dit betreurenswaardige feit heeft als gevolg dat hij helaas geheel uit onze rankings verdwenen is.

Nieuwe toetreder Robin van Roosmalen

Robin van Roosmalen maakt zijn herintrede in de rankings, mede door het uitvallen van Holzken zijn de pijlen op hem gericht, naast Hesdy Gerges die beiden vechten op glory 45. Rico Verhoeven maakte ook een flinke stijging vanuit de contenderlijst naar de rankings en staat op plek twee onder Melvin Manhoef.

Gokhan Saki favoriet in de MMA rankings

Met het verlies van Stefan Struve op UFC Rotterdam is er een flinke verschuiving gekomen in de MMA rankings. Gokhan Saki gaat vanuit de contenderlijst in een keer door naar plek 1. Hij vecht op UFC Fight Night in Japan en is daarmee zeer populair onder de fans en de bezoekers van onze site.

In de contenderlijst is Luis Tavares een plek gestegen en staat zelfs boven Remy Bonjasky; er kan in de laatste twee weken nog heel wat gebeuren. Dus blijf je favoriete vechter insturen!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws