Murthel Groenhart Winnaar Ranking Maand Augustus 2017 Vechtsporters Rankings
Vechtsporters Rankings

Murthel Groenhart Winnaar Ranking Maand Augustus 2017

Murthel Groenhart Winnaar Ranking Maand Augustus 2017

Hij heeft het geflikt, de nummer een 1 plek in onze vechters ranking voor de maand augustus, Murthel Groenhart!

Het was te verwachten dat Murthel Groenhart flink zou stijgen in onze rankings in de aanloop van zijn gevecht met Cedric Doumbe op Glory44 in Chicago. En nu hij deze partij overtuigend op zijn naam geschreven heeft, is hij de gekroonde winnaar voor de maand augustus voor de Vechtsportinfo Rankings. Het is al de tweede keer dat Groenhart als eerste eindigd, in de maand juli was hij ook al winnaar samen met Germainde de Randamie. De laatste is echter flink gezakt in onze MMA ranking, nadat bekend werd gemaakt dat zij niet zal vechten op UFC Rotterdam 2 september aanstaande.

Murthel Groenhart Winnaar Ranking Maand Augustus 2017

Stefan Struve nummer 1 in de MMA ranking

Met het uitvallen van De Randamie voor UFC Rotterdam, is Stefan Struve een flink eind omhoog geschoten in de rankings. Veel van onze bezoekers berichte ons dat zij hem een goede nummer 1 vonden. Alistair Overeem blijft op de tweede plek.

Nieky Holzken terug in de rankings

Nieky Holzken maakt zijn rentree in de rankings, nu bekend is dat hij ook zal vechten op Glory 45 in Amsterdam op 30 september. Holzken zal aantreden tegen Alim Nabiyev, in wat beloofd een spannende partij te worden. Wij feliciteren de winnaars en de stijgers van harte met hun verdiende plekken in de rankings.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws