Home / VECHTSPORTERS RANKINGS / Murthel Groenhart & Alistair Overeem nummer 1 in vechtsport ranking

Murthel Groenhart & Alistair Overeem nummer 1 in vechtsport ranking

Murthel Groenhart & Alistair Overeem op eerste plek vechtsport ranking juli 2017

Zoals het er nu naar uitziet zullen zowel Murthel Groenhart (Kickboksen) als Alistair Overeem (MMA) de maand juli kunnen afsluiten als koploper in de Vechtsport Info Ranking. De afgelopen weken hebben wij een stille enquête gehouden onder onze bezoekers en het bleek dat deze twee vechters op het ogenblik het meest populair zijn.

Murthel Groenhart & Alistair Overeem op eerste plek vechtsport ranking juli 2017

Murthel Groenhart de kalmte zelf

De reden waarom men Murthel Groenhart als nummer 1 in de categorie kickboksen ziet is voornamelijk zijn professionele houding na de aanval op hem in de ring in Parijs. Een aantal overlaten bestormde de ring en vielen Groenhart aan en probeerde hem te verwonden. Vooral de kalmte en rust die hij bewaarde is prijzenswaardig te noemen. Daarnaast vinden 75% van onze bezoekers hem een sympathieke vechter. Binnenkort treed hij aan tegen Cedric Doumbe waar hij tegen vecht voor de wereld titel. 90% van de bezoekers denken dat hij de titel mee terug zal nemen naar Nederland.

Alistair Overeem powerhouse machine

Overeem wordt door de fervente MMA fans die op hem stemde een echte powerhouse genoemd, en laten wij wel zijn, de man lijkt uit een stuk staal te zijn geschapen. Een beest in de ring en daarbuiten een zeer prettig persoon. Wij mochten eerder dit jaar een seminar meemaken dat werd georganiseerd door RHJC Promotions (Bari Gym) in Noordwijkerhout. Daar was te zien hoe professioneel Overeem is en hoe hij met op dat moment deelnemers omging.

Er kan nog van alles gebeuren

De overige vechters in de rankings zijn ook niet over het hoofd te zien. Ook deze scoren goed onder de bezoekers, echter wat blijkt dat als een vechter een aantal keer verliest ook de populariteit daalt. Wat in onze ogen geen hoofd maatstaf mag zijn. Er zitten dus wat vechters in het kielzog van Groenhart en Overeem, aan het einde van de maand maken wij bekend wat de eindstand voor de maand juli is.

Bekijk ook

GROOTSTE BOKS EVENT OOIT: Promotors dagen elkaars boksers uit

Het ziet er naar uit dat het grootste boks event ooit staat te gebeuren. Top ...

UFC ster Conor McGregor slaat miljoen slag met Whiskymerk

Een paar jaar geleden startte McGregor zijn merk Proper Twelve en dat gaat voortvarend. De ...

Bellator MMA lijft voormalig CW kampioen en UFC vechter in

De vechtsport organisatie van Scott Coker, Bellator MMA heeft een topvechter toegevoegd. De 26-jarige Mads ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page