Force One de online vechtsportwinkel en meer... - Vechtsport Info
Home / Vechtsport Online Webshop / Force One de online vechtsportwinkel en meer…

Force One de online vechtsportwinkel en meer…

Bestel je vechtsport artikelen online bij Force OneForce one vechtsport winkel

Als je op zoek bent naar vechtsportartikelen zoek dan niet verder. Bij Force One zijn ze gespecialiseerd in de diverse vechtsport artikelen met daarnaast een unieke combi van ervaring op vechtsport gebied.

Eigenaar Arnaud van der Veere geen onbekende in de vechtsport wereld en al jaren een autoriteit op het gebied van de zogenaamde Martial Arts kan u van gedegen advies voorzien als u op zoek bent naar vechtsportartikelen.

Maar er is meer….

Bangkok de Sportdrogist, een begrip in Den Haag en daarbuiten

Bangkok bestaat al meer dan 30 jaar en de oorsprong ligt in het verleden bij “”de Samoerai””, het eerste Nederlandse gevechtssport magazine wat ooit word uitgegeven. Arnaud van der Veere schreef verhalen voor dit blad en werd door Rien Thoutenhooft gevraagd boeken te gaan schrijven. Inmiddels is Arnaud overgegaan tot vechtsport instructie videos die u ook op onze site terug kunt vinden.

Arnaud is een echte Azië specialist en na vele reizen door dit continent opende hij na terugkomst hij de eerste winkel op het Spui. Deze winkel is nu een begrip als de enige vechtsport specialist van de regio Den Haag. En ook via internet landelijk bereikbaar voor elke vechtsport liefhebber.

Vechtsport webwinkel Force One

Bangkok zette de merknaam Force One in de markt. Force One is een internationaal bekende merknaam geworden. Winkel en merk staan voor goede kwaliteit, perfecte prijs / kwaliteit verhouding, optimale klanten service en bovenal kennis van zaken. Niet alleen verkoop kennis maar product kennis die u verder kan helpen. De klant staat bij hen voorop. Zij kijken wat je echt nodig hebt en niet wat zij je kunnen verkopen.

Persoonlijk advies en begeleiding op het gebied van vechtsporten, blessure en fitness

Met experts op elk vakgebied in huis zijn ze bij Force One en Bangkok uitermate geschikt voor het uitgeven van advies als u vragen heeft. Om deze capaciteit te huisvesten hebben zij ook de optie voor personal training.  Kom dan bij ons binnenlopen of mail ons en vraag naar 5 STAR personal training.

Naast het online bestellen kunt uForce One ook bezoeken in de winkel aan het Spui 214e in Den Haag. Voor meer info ga naar  de webshop of bel 070-3625800.

Bekijk ook

Doping levensgevaarlijk! ‘Vechtsportautoriteit haalt uit’

Doping is en elke sport aanwezig en de bestrijding is niet altijd even eenvoudig.

‘Ik sloop hem!’ Holzken belooft Rus pak slaag

Nieky Holzken maakt op 26 maart zijn terugkeer naar de ONE kickboksring

Genadeklap! UFC zet vechter na 14 jaar op straat

De vechtsport organisatie koos ervoor zijn contract niet te verlengen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page