Home / Nieuws / Gokhan Saki en Stefan Struve maken intrede in vechtsport ranking

Gokhan Saki en Stefan Struve maken intrede in vechtsport ranking

Stefan Struve en Gokhan Saki toegevoegd aan vechtsport ranking

Gokhan Saki en Stefan Struve maken intrede in vechtsport ranking

Sinds wij onze vechtsport rankings zijn gestart worden wij overspoeld met reacties van bezoekers en vechtsport fans die hun favoriete vechtsporter missen in de rankings. Op het ogenblik maken wij nog verschil tussen Kickboksen en MMA. Simpelweg omdat dit de meest populaire vechtsporten zij die ook hevig worden gepromoot op het ogenblijk. Dit neemt echter niet weg dat andere vechtsporten geen ranking zullen krijgen op onze site.

Lokale vechtsport rankings

Natuurlijk lopen er in Nederland genoeg vechtsport talenten rond die op lokale evenementen goed scoren. wij kregen de vraag of deze straks ook een plek gaan krijgen? Alles is mogelijk maar voorlopig concentreren wij ons even op de landelijke rankings. Maar… voorzie ons vooral van informatie over vechters die jullie op lokaal gebied hoog hebben zitten.

Gokhan Saki en Stefan Struve maken opmars binnen de ranking

Wij kregen enkele mails waarom wij Gokhan Saki en Stefan Struve nog niet in de rankings hadden opgenomen. Dit komt simpelweg doordat wij werken met een stem systeem, een vechter moet minimaal 55% van de stemmen hebben behaald om opgenomen te kunnen worden in de ranking. Vertaald betekent dit dat minimaal 500 fans moeten hebben aangegeven welke vechtsporter hun favoriet is. Stemmen op meerdere vechtsporters is overigens toegestaan maar niet meer dan drie. Er wordt al flink gestemd op beide vechters en Struve heeft het benodigde aantal inmiddels bereikt.

Contender lijst

Wij werken met een zogenaamde contender lijst, deze houdt in dat een vechter in de spreekwoordelijke wachtkamer zit om opgenomen te worden in de ranking. And e progressie balk kun je zien hoeveel procent jouw favoriete vechter er nog van af zit in de rankings te worden opgenomen. ook kan het onduidelijk zijn voor welk land een vechter uitkomt in zijn divisie, in principe nemen wij alleen Nederlandse vechters op die ook voor Nederland uitkomen. Echter een vechter die voor bijvoorbeeld Marokko of Turkije of welk ander land uitkomt, maar van Nederlandse oorsprong is kan in de ranking worden opgenomen.

Bekijk ook

VIDEO: Dillian Whyte laat Lucas Browne voor dood achter in de ring

DODEN: UFC vechter’s coach pleit voor handheld hersenscanners

Er wordt de afgelopen tijd veel gepleit voor handheld hersenscanners

ONE Championship oprichter Chatri Sityodtong CEO van het jaar!

CORONAVIRUS: Geen publiek bij ONE Championship vechtsport event

Het Coronavirus gooit roet in het eten

Wij spraken met de Vechtsportautoriteit over het streven naar een gereguleerde, veilige, gezonde en goed georganiseerde vechtsportsector!

VECHTSPORTAUTORITEIT: Wangedrag moet aangepakt worden

De Nederlandse Vechtsportautoriteit