Home / Uitslagen / MMA uitslagen / Cris Cyborg accepteert alleen een ‘1 gevecht’ UFC contract

Cris Cyborg accepteert alleen een ‘1 gevecht’ UFC contract

De rematch tussen Cris Cyborg en Amanda Nunes is een van de meest besproken onderwerpen in de wereld van MMA in de afgelopen weken.
Amanda Nunes (L) en Cyborg (R)

De rematch tussen Cris Cyborg en Amanda Nunes is een van de meest besproken onderwerpen in de wereld van MMA in de afgelopen weken.

De voormalige kampioen analyseerde de mogelijkheid van een nieuw gevecht met Nunes. In een interview met Combate vandaag zegt Cyborg dat zij er geen probleem mee zou hebben om een ​’1 gevecht deal’ met de UFC te ondertekenen, maar meer niet.

ZIE OOK>> Cris Cyborg confronteert UFC baas over leugens

“Als ik een gevechtscontract accepteer en er is een overeenkomst, maar niet met een kampioenclausule, alleen om het gevecht te maken dat ik graag zou willen doen, Amanda Nunes en ik opnieuw, kan dat gevecht worden gemaakt. “

Mannelijke trekken

Ik zal maar één gevecht doen en dan tegen Nunes, ‘zei Cyborg. Cyborg beweerd dat zij gedurende haar hele carrière slecht werd behandeld door Dana White. Lang geleden gaf de UFC-president commentaar op het uiterlijk van de vechter.

Iets dat haar volgens Cyborg dagelijks schade toebrengt. De UFC-president liet in één situatie doorschemeren dat de Braziliaanse mannelijke kenmerken had, naast haar te vergelijken met Wanderlei Silva, een MMA-legende in Brazilië.

Bekijk ook

AANKOOP NEDERLANDSE VECHTERS: ‘ONE Championship richting Europa’

Met de recente aankoop van een aantal Nederlandse vechters, lijkt ONE Championship richting Europa te ...

UFC BAAS DANA WHITE: ‘We verliezen miljoenen aan inkomsten’

De grote baas van de UFC Dana White zegt dat zijn organisatie miljoenen aan inkomsten ...

Bokskampioen Dereck Chisora ​​wil MMA-debuut bij Bellator

Chisora (R) Nu een gevecht met Oleksander Usyk ver weg lijkt.Wil Dereck Chisora ​​wil zijn ...