Veronica UFC - Vechtsport Info
Home / Tips & Meer / Veronica UFC

Veronica UFC

Alles over Veronica UFC, hier vindt je alle informatie over UFC en Veronica.

Zaterdag 19 januari zond Veronica UFC voor het eerst uit, dit was op een zaterdagnacht. Het eerste UFC en Veronica event was die in Brooklyn New York. Henri Cejudo verdedigde daar zijn UFC vlieggewicht titel tegen UFC Bantamgewicht kampioen, TJ Dillashaw.

Cejudo won van Dillashaw op KO/TKO in de eerste ronde op 00:32 een record tijd. In de loop der tijd werd er door Veronica UFC meer uitgezonden. Het stuitte eind 2019 op commentaar omdat de tv uitzendingen verschoven naar online op KIJK.nl.

Veronica UFC van TV naar Online

Eerst waren de UFC Veronica wedstrijden al verschoven naar SBS9. Aangezien de meeste Veronica UFC uitzendingen tussen 02:00 en 04:00 uur in de nacht beginnen kijken veelal hardcore fans live mee naar UFC op Veronica.

Het is voor Veronica, welhaast om op andere tijdstippen op de zender UFC uit te zenden Disney XD zit dat in de weg die samen met Veronica de zender deelt. Mocht je als fan gevechten terug willen kijken dan kan dat natuurlijk altijd gratis via KIJK.nl

Veronica UFC op TV

Vanaf 21 januari zond Veronica elke maandagavond om 22.55 uur een uur lang UFC-actie uit na GLORY: Time to Fight. Echter is dit ook gestopt en moeten de UFC fans dus uitwijken naar andere mogelijkheden zoals online UFC kijken.

Veronica Fight die het UFC Nederland Facebook account heeft overgenomen, maakt veelal interessante compilaties gelardeerd met interviews met bekende UFC vechters, trainers en andere notabele experts.

Veronica UFC specials

Op maandagen na een weekend zonder UFC evenement was andere UFC-content te zien, zoals zelfgemaakte UFC specials en exclusieve Veronica UFC items.

Met het coronavirus is het uitzenden van de Veronica UFC events een stuk moeilijker geworden, en weigerde Veronica zelfs uit ethische overwegingen om uit te zenden. Ook de UFC Veronica uitzending waar geen publiek aanwezig is vallen daaronder.

Toch heeft UFC president Dana White aangekondigd 9 mei 2020 toch een UFC event te gaan hosten. Of Veronica deze zal uitzenden valt te bezien. Wil je op de hoogte blijven van Veronica UFC keer dan regelmatig terug naar deze pagina aangezien deze ververst wordt.

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page