Home / Nieuws / USAF Aikido Zomerkamp USA geopend voor inschrijving!

USAF Aikido Zomerkamp USA geopend voor inschrijving!

USAF Aikido Zomerkamp USA

USAF Aikido Zomerkamp USA

Wil je eens wat anders en op stage gaan in het buitenland of een zomerkamp mee maken van je favoriete vechtsport zoals Aikido? Dat kan, wij bij vechtsport-online.nl houden niet alleen de  Nederlandse vechtsport stages, seminars en zomerkampen voor je in de gaten, ook die in het buitenland kunnen van belang zijn.

Nogmaals, Stockton Seaview Hotel en Golf Club, gelegen op 401 South New York Road, Galloway, New Jersey, USA, zal de locatie zijn van het 2017 USAF Summer Camp vanaf zondag 30 juli en eindigen op zaterdag 5 augustus. Om de Aikido-kampdeelnemers en hun familie en vrienden tegemoet te komen, heeft het hotel een aantal kamers tegen een korting geblokkeerd, waaronder een zeer beperkt aantal kamers voor aankomst voor het kamp op zaterdag 29 juli.

Reserveer voor de deadline

U wordt aangemoedigd om te registreren voor een kamppakket en uw hotelkamer zo snel mogelijk te boeken. Alhoewel u op het moment van registratie volledig moet betalen voor uw kampeerpakket, betaalt u geen kosten voor uw hotelreservering tot uw werkelijke verblijf. De DEADLINE voor registratie is vrijdag 23 juni, maar de geblokkeerde USAF-kortingskamers kunnen voor de DEADLINE volledig worden bezet.

Voor meer informatie en om verder te gaan met uw registratie, ga naar https://usafsummercamp.com

Bekijk ook

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

OPEN DE SPORTSCHOLEN: ‘wil je weer sporten, teken de petitie’

Over twee weken is het precies een jaar geleden dat de sport in ons land ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page