Ernesto Hoost Clinics en lezingen - Vechtsport Info
Home / Tips & Meer / Ernesto Hoost Clinics en lezingen

Ernesto Hoost Clinics en lezingen

Ernesto Hoost Clinics en lezingenErnesto Hoost Clinics

Zelf ervaren hoe het is om tegenover een wereldkampioen te staan, les en tips van hem te krijgen? Ernesto Hoost geeft inspirerende clinics voor jong en oud, van mensen zonder ervaring in de vechtsport en beginners tot ervaren kickboksers en wedstrijdvechters.

Elke clinic wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. Beginners maken voorzichtig kennis met de basisbewegingen en leren eenvoudige stoot en trapcombinaties. Want waar plaats je een hoek en hoe geef je een goede trap?

Benut optimaal je eigen kwaliteiten

Bij meer gevorderden en wedstrijdvechters komen de wedstrijdelementen aan bod. Hoe benut je optimaal je eigen kwaliteiten, hoe blijf je gefocust, hoe maak je gebruik van je zwakte en hoe anticipeer je op de tegenstander? Allemaal onderwerpen waar Ernesto enthousiast mee aan de slag gaat tijdens deze spannende en leerzame clinics.

Dus wilt u iets leren over de sport, uw techniek verbeteren of putten uit de schat van ervaring van deze viervoudig wereldkampioen K1, boek dan een clinic. Een betere leermeester dan Mister Perfect is er niet!

Lezingen

Kickboksen: niet in de praktijk maar wel in theorie? Boek dan een lezing gegeven door Ernesto Hoost. In ongeveer een uur vertelt Ernesto op bevlogen wijze over zijn carrière, hoogte- en dieptepunten, zijn levensvisie en hoe hij met tegenslagen om leerde gaan. Een inspirerende en leerzame ervaring voor iedereen: zowel een scholier als een directeur wordt geraakt door deze eerlijke vechter.

Ernesto laat in woord en beeld het dieptepunt uit zijn carrière zien. Hij toont hoe hij letterlijk en figuurlijk tegen de grond wordt geslagen. Voor het eerst twijfelde Mister Perfect aan zijn toekomst als vechtsporter. Niet alleen hij, maar de hele pers en vechtsportwereld met hem. Toch gaf de topsporter niet op. Hij krabbelde uit een diep dal, vocht zich terug en liet zich niet lang daarna kronen tot wereldkampioen.

Waar hij de kracht vandaan haalde om door te gaan, vertelt hij tijdens deze boeiende lezing. Een leerzaam verhaal over doorzettingsvermogen, innerlijke kracht en vechtlust. Meer info? Ga dan naar de Mr Perfect site klik hier om deze te bezoeken!

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page