Home / Tae Kwon Do

Tae Kwon Do

Tae Kwon DoVechtsportTae Kwon Do is 's werelds meest beoefende krijgskunst. Tae Kwon Do is een Koreaanse vechtkunst die veel lijkt op het Japanse karate

Tae Kwon Do is ’s werelds meest beoefende krijgskunst. Tae Kwon Do is een Koreaanse vechtkunst die veel lijkt op het Japanse karate. Het is een Olympische sport, een artistieke discipline, een systeem van zelfverdediging, en een manier van leven. Tae Kwon Do is een artistieke discipline. De technieken worden uitgevoerd met sierlijke en krachtige bewegingen. Studenten streven voortdurend naar om de artistieke presentatie van elke techniek te verbeteren. De kunst van Tae Kwon Do ontwikkelt houding, gracieuze beweging, uitstekende coördinatie, en aandacht voor detail. Wij geloven dat iedereen kan profiteren van de blootstelling aan deze artistieke discipline.

Koreaans krijgskunst

Taekwondo is een oude Koreaans krijgskunst systeem dat in de moderne tijd is uitgegroeid tot een dynamische Olympische sport. Het is een zeer snelle en explosieve activiteit en wordt ondersteund door flexibiliteit, balans, controle en mentale focus. Voor de meeste mensen is de training die betrokken is bij het behalen van taekwondos-kicks, stoten en strategie een geweldig alternatief voor de sportschool, omdat je niet alleen fit wordt, maar tegelijkertijd leren je wat vaardigheden. Het is een geweldige manier om uit te werken, te tonen en een gezond leven te leiden. Voor ouders is het vaak een manier om hun kinderen tijdig op te zetten en hun vertrouwen op te bouwen. Het geeft je ook zelfverdediging vaardigheden en een bepaald niveau van spirituele verlichting kan ook worden verkregen door taekwondo te leren.

Olympische sport

Als een olympische sport is het voorwerp punten te scoren tegen een tegenstander lichaam met behulp van schoppen en stoten, of tegen je tegenstander hoofd of bovenste cheast met alleen schoppen. Terwijl we deelnemen aan concurrentie aanmoedigen, realiseren wij dat eigenlijk concurreren niet voor iedereen is. Of u alles wilt nemen wat u bij deze club in de competitie-arena leert, is helemaal voor u. Wat je ook wilt, bij Bozdag Taekwondo kun je genieten van de opwinding en het leuk om op te treden, zoals een echte Taekwondo sportpersoon en martial artist!

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page