Enfusion Live Antwerpen 30 september 2017 September Belgie
September Belgie

Enfusion Live Antwerpen 30 september 2017

Enfusion Live Antwerpen 30 september 2017

Antwerp Fight Organisation organiseert Enfusion Live Antwerp 30 september

Nieuw dit jaar! Naast het gebruikelijke kickboksen is er ook een MMA partij! Carlos Schram neemt het 5 rondes op tegen Robin Dutry. Deze wedstrijd belooft een enorm spektakel te worden!

Youssef Challou is een Antwerps talent, klaar om alles op alles te zetten in zijn thuisstad! Hij heeft onlangs een contract getekend bij Enfusion Live en is helemaal klaar om de -72,5kg divisie onveilig te maken.

Op 30 september 2017 zijn ze te zien op ons Gala in Antwerpen. Bestel tickets via teleticketservice.com.

Share & support your favorite fighter!

Ilyas Boukyoua komt uit Rotterdam en heeft 27 A partijen gedraaid waarvan hij er 21 gewonnen heeft.

Twee vechters die aan elkaar gewaagd zijn en er alles aan zullen doen om de tegenstander in de hoek te drijven en uiteindelijk tegen het canvas te slagen.

Enfusion Live Antwerpen 30 september 2017

REMATCH ALERT

Soufian Kaddouri, -63 kg Enfusion Live wereldkampioen, vecht op ons gala tegen Hamza Soesie. Deze 2 jongens stonden in 2012 alreeds tegen elkaar. Toen verloor Kaddouri de partij maar ondertussen zijn wij 5 jaar verder. Wie gaat er winnen volgens jullie? Den Bosch of Amsterdam?

Nabil Haryouli staat klaar om zijn kunsten te laten bewonderen in Antwerpen. Hij won zijn laatste 3 wedstrijden op KO en is vastberaden om Kerem Lort tegen het canvas te slaan. Kerem is een getalenteerde vechter en zal er alles aan doen om "Nabil Tyson" een verliespartij aan te smeren.

Locatie en contact info

Datum: 30/9/2017
Locatie: Lotto Arena , Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen
Tickets: https://tinyurl.com/EnfusionAntwerp

VIP: 0485900210 (België)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws