Home / Regio nieuws Zuid Holland / TOPAZ Karate Team uit Hoogvliet klaar voor Batlle of the Teams

TOPAZ Karate Team uit Hoogvliet klaar voor Batlle of the Teams

TOPAZ Karate Team uit Hoogvliet klaar voor Batlle of the Teams

De Battle of the Teams is een uniek karate-evenement. Er zal namelijk in teamverband gestreden worden om de felbegeerde titels. In de karatewereld zijn er nauwelijks wedstrijden in teamverband, waardoor het animo voor dit evenement erg hoog is.

Verder zal er tijdens het evenement een uniek puntensysteem gehanteerd worden. Binnen dit systeem tellen niet het aantal gewonnen wedstrijden, maar geeft het totaal aantal gescoorde punten de doorslag. Het puntensysteem staat dus garant voor spanning tot de laatste minuut.

Sensei Babak Goudarzi heeft voor zijn Topaz Karate team welke uit komt As zaterdag op The Batlle of the Teams in het Top sport Centrum te Rotterdam. Babak is oud bonds coach van het nationale karate team uit Iran.

Hoge verwachtingen

De beschikking over 3 finalisten van het afgelopen Nederlands Karate kampioenschap zoals Sammy Schippers en Julian Nobbe beide regerend Nederlands kampioen en Ruben vd Ploeg vice Nederlands kampioen, leggen de lat hoog.

Bekijk ook

Taekwondo familie Tapia geëerd in Thailand

(foto: Mike Tomale) Ali en Mieke Tapia van de Osse vechtsportschool Tapia, werden zaterdag 24 ...

3 Karateka’s uit Limburg naar het WJK in Santiago de Chile

3 Limburgse karateka's zijn door de bondscoaches van de Karate-Do Bond Nederland geselecteerd voor het WK karate tot 21 jaar in Santiago de Chile.

Warriors become Legends kickboksgala groot succes

Warriors become Legends kickboksgala groot succes