TKO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG OP RINGER RAGE Regionaal Vechtsport Nieuws
Regionaal Vechtsport Nieuws

TKO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG OP RINGER RAGE

TKO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG OP RINGER RAGE

TKO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG

TKO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG OP RINGER RAGE

Vandaag werd er wederom flink gestreden in Dordrecht op het door Vingersport Plaza georganiseerde RINGER RAGE. Verschillende vechters in diverse klassen kwamen tegen elkaar uit.

Levi Minkenberg ongeslagen

Levi Minkenberg (Team Alken Limburg) boekte een overtuigende technisch KO overwinning op Seyyid Ali San van team Pasztjerik uit Rotterdam. Met deze overwinning maakt Levi zijn volgende stap naar de B-klasse Kickboksen. Altijd mooi te zien dat opkomende talenten goed scoren. Team Alken staat bekend om zijn goede harde vechters zoals o.a. Perry Reichling, die onder de begeleiding van de trainers, en van Roger Alken zelf doorstomen naar de top van de vechtsport.

Levi Minkenberg is tot nu toe ongeslagen wat zijn tegenstanders in de volgende klasse alvast moet doen sidderen. Dit beloofd om mooie partijen te gaan worden waar wij Levi zullen zien gaan vechten. Wij feliciteren hem dan ook van harte met zijn overwinning.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws