Home / Regio nieuws Limburg / TKO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG OP RINGER RAGE

TKO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG OP RINGER RAGE

TKO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG

SCHITTERENDE TKO OVERWINNING IN DE EERSTE RONDE VOOR LEVI MINKENBERG

 

Vandaag werd er wederom flink gestreden in Dordrecht op het door Vingersport Plaza georganiseerde RINGER RAGE. Verschillende vechters in diverse klassen kwamen tegen elkaar uit.

Levi Minkenberg ongeslagen

Levi Minkenberg (Team Alken Limburg) boekte een overtuigende  technisch KO overwinning op Seyyid Ali San van team Pasztjerik uit Rotterdam. Met deze overwinning maakt Levi zijn volgende stap naar de B-klasse Kickboksen. Altijd mooi te zien dat opkomende talenten goed scoren. Team Alken staat bekend om zijn goede harde vechters zoals o.a. Perry Reichling, die onder de begeleiding van de trainers, en van Roger Alken zelf doorstomen naar de top van de vechtsport.

Levi Minkenberg is tot nu toe ongeslagen wat zijn tegenstanders in de volgende klasse alvast moet doen sidderen. Dit beloofd om mooie partijen te gaan worden waar wij Levi zullen zien gaan vechten. Wij feliciteren hem dan ook van harte met zijn overwinning.

 

 

Bekijk ook

Taekwondo familie Tapia geëerd in Thailand

(foto: Mike Tomale) Ali en Mieke Tapia van de Osse vechtsportschool Tapia, werden zaterdag 24 ...

3 Karateka’s uit Limburg naar het WJK in Santiago de Chile

3 Limburgse karateka's zijn door de bondscoaches van de Karate-Do Bond Nederland geselecteerd voor het WK karate tot 21 jaar in Santiago de Chile.

Warriors become Legends kickboksgala groot succes

Warriors become Legends kickboksgala groot succes