Home / Regio nieuws Gelderland / SKVE Apeldoorn levert kampioen tijdens ONJK

SKVE Apeldoorn levert kampioen tijdens ONJK

Shotokan Karate-do van Elburg (SKVE) uit Apeldoorn heeft er weer een nieuwe kampioen bij. Tijdens de Open Nederlandse Jeugd Kampioenschappen (ONJK) van de Karatebond Nederland (zaterdag 27 oktober) in het Topsport Centrum te Almere  behaalde Timo Heupink de eerste plaats.

Na de winst van Timo tijdens de NK zei sensei Ben van Elburg tegen het Apeldoornse Stadsblad“Timo is een veel belovend talent. Ook de andere karateka’s hebben zich goed ingezet en gepresteerd op hoog niveau. Paskal Verhoef haalde de halve finale en moest met veel strijd genoegen nemen met een vierde plaats, ondanks een behoorlijke blessure. Er werd fel gestreden en het was plezierig om te zien. Donna Bouma belandde ook op de vierde plaats, maar ik heb mooie dingen gezien. Al met al een toernooi om trots op terug te kijken.”

Kumite
Timo Heupink pakte eerder dit jaar het brons (met een gouden randje) bij het Kumite tot 12 jaar. Zijn halve finale werd in zijn nadeel door hantei beslist, echter hier zijn de meningen over verdeeld.

Sensei Ben van Elburg is trots op zijn pupil en schrijft op de Facebookpagina van SKVE het volgende:

Bekijk ook

Taekwondo familie Tapia geëerd in Thailand

(foto: Mike Tomale) Ali en Mieke Tapia van de Osse vechtsportschool Tapia, werden zaterdag 24 ...

3 Karateka’s uit Limburg naar het WJK in Santiago de Chile

3 Limburgse karateka's zijn door de bondscoaches van de Karate-Do Bond Nederland geselecteerd voor het WK karate tot 21 jaar in Santiago de Chile.

Warriors become Legends kickboksgala groot succes

Warriors become Legends kickboksgala groot succes