Kickboksers KB Groningen pakken winst op twee grote toernooien – Vechtsport Info
Home / Regio nieuws Groningen / Kickboksers KB Groningen pakken winst op twee grote toernooien

Kickboksers KB Groningen pakken winst op twee grote toernooien

Afgelopen week schreven wij over de wedstrijdvechters van KB Groningen, die gisteren met drie vechters op Enfusion #71 in Hamburg vochten en met zes vechters op Rumble Events Superfight in Leeuwarden. Een paar uitslagen.

De 17-jarige Etienne Hahn schrijft op Facebook dat hij na een jaar weer in de ring heeft gestaan en zijn partij heeft gewonnen in Leeuwarden. Zakaria Bouanani is blij met zijn gewonnen partij tijdens Superfight in Leeuwarden. Hij schrijft: ‘ik heb 3 rondes gedomineerd en op mijn naam weten te zegen ,maar het kon beter (het kan altijd beter ) . Ik ben blij met de uitkomst elhamdoulilah. Ik beloof nog heel lang onverslagen te blijven (4-0) en zal veel harder trainen voor mn aankomende partijen en zal altijd vuurwerk geven .Insha Allah.’

Ook Max Oppewal, Jesse de Groot en Jasmijn Tempel wisten hun partijen in Leeuwarden te winnen. Illias Bouanani verloor de zijne.

Enfusion #71 in Hamburg

De sportieve Sirano ’t Zand heeft zijn partij in Hamburg verloren. Hij schrijft op zijn Facebookpagina: ‘Partij helaas verloren. Laatste ronde knie op mijn lichaam waarop ik ging zitten. Leerzame partij and on to the Next one.’

Dasha Kuzina won haar 14de partij in Hamburg omdat haar tegenstander opgaf in de tweede ronde. De partij van Gelanio Venema werd onbeslist.

Bekijk ook

MMA-vechter (43) overlijdt na corona vaccinatie?

Bekend vechter en Kickboxing/MMA coach had geen gezondheidsproblemen

BREAKING: Isis Verbeek in Bare Knuckle MMA-gevecht tegen Kahaunaele

Isis Verbeek gaat blote vuist MMA-vechten

7 Weken: Weidman traint weer na gruwelijke beenbreuk

Chris Weidman is teruggekeerd naar de sportschool, zeven weken na zijn gruwelijke beenbreuk.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page