Home / Regio nieuws Groningen / Kickboksers KB Groningen pakken winst op twee grote toernooien

Kickboksers KB Groningen pakken winst op twee grote toernooien

Afgelopen week schreven wij over de wedstrijdvechters van KB Groningen, die gisteren met drie vechters op Enfusion #71 in Hamburg vochten en met zes vechters op Rumble Events Superfight in Leeuwarden. Een paar uitslagen.

De 17-jarige Etienne Hahn schrijft op Facebook dat hij na een jaar weer in de ring heeft gestaan en zijn partij heeft gewonnen in Leeuwarden. Zakaria Bouanani is blij met zijn gewonnen partij tijdens Superfight in Leeuwarden. Hij schrijft: ‘ik heb 3 rondes gedomineerd en op mijn naam weten te zegen ,maar het kon beter (het kan altijd beter ) . Ik ben blij met de uitkomst elhamdoulilah. Ik beloof nog heel lang onverslagen te blijven (4-0) en zal veel harder trainen voor mn aankomende partijen en zal altijd vuurwerk geven .Insha Allah.’

Ook Max Oppewal, Jesse de Groot en Jasmijn Tempel wisten hun partijen in Leeuwarden te winnen. Illias Bouanani verloor de zijne.

Enfusion #71 in Hamburg

De sportieve Sirano ’t Zand heeft zijn partij in Hamburg verloren. Hij schrijft op zijn Facebookpagina: ‘Partij helaas verloren. Laatste ronde knie op mijn lichaam waarop ik ging zitten. Leerzame partij and on to the Next one.’

Dasha Kuzina won haar 14de partij in Hamburg omdat haar tegenstander opgaf in de tweede ronde. De partij van Gelanio Venema werd onbeslist.

Bekijk ook

Dillian Whyte stapt niet opzij om Fury vs Joshua toe te staan

Zwaargewicht Dillian Whyte heeft een stap op zij deal afgewezen om een ​​volledige divisie-unificatie mogelijk ...

Van corona herstelde bokskampioen verdedigt op 14 juli titel

WBO super-vedergewicht kampioen Jamel Herring is hersteld van een recente Covid-19 besmetting. Hij zal nu ...

Huidige coronavirus uitbraak bedreigd komende UFC events

In Amerika neemt het aantal corona besmettingen nog steeds toe. Het ‘Fight Island’ van Abu ...