Goud voor Karateka's Sportschool Alken West Brabantse Karate Kampioenschappen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Goud voor Karateka’s Sportschool Alken West Brabantse Karate Kampioenschappen

Goud voor Karateka’s Sportschool Alken West Brabantse Karate Kampioenschappen

Karateka’s Sportschool Alken halen goud op West Brabantse Karate Kampioenschappen

Tijdens de Open West Brabantse karatekampioenschappen te Roosendaal die dit weekend plaatsvond in Roosendaal hebben de karateka’s van Sportschool Alken weer super gepresteerd. Sportschool Alken staat bekend om zijn kwaliteit van vechters die bovenal gedreven zijn om te winnen. Dit alles onder leiding van Roger Alken en zijn team van trainers.

Open West Brabantse karatekampioenschappen te Roosendaal

Tegenstanders kansloos

Tyrell Williams leverde een goed gevecht en liet zijn tegenstander kansloos dit alles onder de coaching van zijn eigen vader. Hij liet al zijn tegenstanders zien hoe men moet vechten op zo’n toernooi en besliste alle gevechten in zijn voordeel.  Tijdens de finale wist hij te winnen van regerend Nederlands kampioen Costa (in de klasse 12-13 jaar). Dit werd beloond met goud voor Tyrell Williams.

Nog meer goud

Er was meer goud te behalen, Gino Philippen was in zeer goede vorm en zette een goede prestatie neer.  Hij doorstond de voorronde partijen met verve maar stond hij in de finale tegen eigen teamgenoot Ruben Heijmerink.  Gino die een ervaren vechter is bleek echter een tree te hoog voor Ruben, echter is dit een opkomend talent met een goede toekomst in de vechtsport. Het eind resultaat mocht er zijn en weer beloond met goud voor Gino en Zilver voor Ruben.

Zilver en brons

Meerdere vechters van Alken vochten zich een weg tot in de finale namelijk Sammy Schippers en Malisjha Eijkenboom. Saida El Mansouri en Fleur de Bruijn bereikte het brons. Al met al was het dus een goed Open West Brabantse karatekampioenschap te Roosendaal en werden meerder karateka’s beloond voor hun prestaties.

Het is altijd goed te zien dat opkomend jong talent de vechtsporten levend houden, en tot grote prestaties in staat zijn. Velen van hen bereiken dan ook later de top zowel binnen als buiten Nederland. Wij feliciteren sportschool Alken met deze super prestaties van haar vechters.

Open West Brabantse karatekampioenschappen te Roosendaal

Bekijk ook

Overeem: 'Voor Badr is het alles of niets deze keer'

Overeem: ‘Voor Badr is het alles of niets deze keer’

Alistair Overeem stond vandaag ook in oog met Badr Hari tijdens de eerste persconferentie voor hun aanstaande gevecht op 8 oktober dit jaar.

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page