Home / Regio nieuws Brabant / Clubkampioenschap Second Edition van Mansouri Gym Helmond

Clubkampioenschap Second Edition van Mansouri Gym Helmond

Yannick van Dinther van team Beekwilder-Noudri

Kickbokser en MMA-vechter Yannick van Dinther van team Beekwilder-Noudri ( Fightclub Den Bosch), vocht zondag 14 oktober bij Ben Salah Gym in Purmerend zijn eerste bokspartij in Purmerend.

Drie rondes domineerde de 28-jarige all-round vechter en hij vond het naar eigen zeggen ‘een harde, maar leerzame partij‘ die hij bijna afmaakte met een knock-out. Door ingrijpen van de ringarts kreeg zijn tegenstander de tijd om te herstellen. De Bosschenaar vocht eerder al 14 kickbokspartijen.

Woensdagavond had Van Dinther zijn laatste zware training bij Fightclub Den Bosch onder toeziend oog van trainer William Beekwilder. Hij schreef op zijn Facebookpagina: “Ben er klaar voor en echt heel veel zin om te knokken a.s Zondag in Helmond!!!”

Clubkampioenschap Second Edition – Mansouri Gym

Zondag a.s vecht Yannick van Dinther in Helmond zijn 15de kickbokspartij tijdens het Clubkampioenschap Second Edition van Mansouri Gym. Hij komt uit tegen en vechter van Siam Gym uit Valkenswaard.

Naast de vele interessante vechtpartijen en de muziek van DJ Jeffrey, worden er ook andere leuke acties georganiseerd waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Voor het ‘Talent van de Dag’ staat er een leuke beker met waardecheque klaar!

 

Bekijk ook

Karateka Demi Oidtmann niet te stoppen in Oostenrijk

Karateka Demi Oidtmann niet te stoppen in Oostenrijk

Ossenaar Daan Duijs Europees Kampioen Mixed Martial Arts

Afgelopen weekend, zaterdag 4 mei, vocht Daan Duijs uit Oss tegen de uit Dordrecht afkomstige ...

Sera en Chloe geselecteerd voor het NK Kyokushinkai Karate

De 12-jarige Chloe Roos en de 13-jarige Sera Vullers zijn voor het eerst geselecteerd voor ...