Home / Regio nieuws Brabant / Clubkampioenschap Second Edition van Mansouri Gym Helmond

Clubkampioenschap Second Edition van Mansouri Gym Helmond

Yannick van Dinther van team Beekwilder-Noudri

Kickbokser en MMA-vechter Yannick van Dinther van team Beekwilder-Noudri ( Fightclub Den Bosch), vocht zondag 14 oktober bij Ben Salah Gym in Purmerend zijn eerste bokspartij in Purmerend.

Drie rondes domineerde de 28-jarige all-round vechter en hij vond het naar eigen zeggen ‘een harde, maar leerzame partij‘ die hij bijna afmaakte met een knock-out. Door ingrijpen van de ringarts kreeg zijn tegenstander de tijd om te herstellen. De Bosschenaar vocht eerder al 14 kickbokspartijen.

Woensdagavond had Van Dinther zijn laatste zware training bij Fightclub Den Bosch onder toeziend oog van trainer William Beekwilder. Hij schreef op zijn Facebookpagina: “Ben er klaar voor en echt heel veel zin om te knokken a.s Zondag in Helmond!!!”

Clubkampioenschap Second Edition – Mansouri Gym

Zondag a.s vecht Yannick van Dinther in Helmond zijn 15de kickbokspartij tijdens het Clubkampioenschap Second Edition van Mansouri Gym. Hij komt uit tegen en vechter van Siam Gym uit Valkenswaard.

Naast de vele interessante vechtpartijen en de muziek van DJ Jeffrey, worden er ook andere leuke acties georganiseerd waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Voor het ‘Talent van de Dag’ staat er een leuke beker met waardecheque klaar!

 

Bekijk ook

Sherafight: ´Kickboksen is zoveel meer dan alleen ringvechten´

All-style vechten op de tatami Sportschool Sherafight uit Groningen is een vechtsportschool waar leerlingen worden ...

Drents kickboks talent Christy Bo heeft grote ambities

In de Muay Thai Academy in Nieuw-Roden trainen onder begeleiding van Harry Otter, een aantal ...

Ped’s Sports Centre huldigt sporters van het jaar 2018

Foto: Facebook In Schiedam zijn afgelopen week tijdens de Taekwondo examens en het judo clubtoernooi ...