Home / Nieuws / FightSense Enfusion Live Event Zoetermeer 29 april 2017

FightSense Enfusion Live Event Zoetermeer 29 april 2017

FightSense Enfusion Live Event Zoetermeer 29 april 2017Op zaterdag 29 april (gisteren) vond het FightSense Enfusion Live Event in de Silverdome in Zoetermeer plaats. Het is altijd leuk om dit soort lokaal georganiseerde gala’s te bezoeken, en bij Vechtsport-Online.nl vinden wij dat deze best meer aandacht verdienen. En eerlijk gezegd na eerst bij het MMA Seminar gegeven door Alistair Overeem aanwezig te zijn geweest in Noordwijkerhout, konden wij er niet omheen door te rijden naar Zoetermeer. En daar kregen wij geen spijt van het was een enerverend gala.

Rijkelijk gevuld voorprogramma

Er was een rijkelijk gevuld voorprogramma met verschillende partijen waar de verschillende vechters hun kunnen lieten zien. Er werd veel gescoord op TKO’s en op punten, de jury was druk met het beoordelen van de partijen. We zouden graag alle partijen bespreken maar lichten er een aantal toe. Wij zijn dan ook van mening dat jezelf dit soort gala’s eens zou moeten bezoeken. Ook was er een dames partij met Jelenice Kersout die tegen Ibtissam Kassroui in de ring stond.

Veel spektakel

De volgende partijen waren ook niet te missen zo vocht Yassine Fathi tegen Mischa Eradus. Met gerichte slagen en knie technieken werd de strijd beslist in het voordeel van Mischa Eradus op TKO. Het gevecht waar veel publiek of af was gekomen was die tussen Mohammed Mouhdad en Nabil Haryouli. Die veel spektakel bood en eindigde met een Knock-Out die Mohammed Mouhdad op het canvas van de ring achterliet.

Adnane Askali en Yassine Ambari stonden tegen over elkaar in de laatste partij voor het hoofdprogramma. Het was een beetje een trek en duw partij en men verviel best vaak in clinches, dit kwam door de acties. Yassine Ambari besliste de partij in zijn voordeel door een unaniem besluit van de jury.

Hoofdpartij

Ibrahim El Boustati (“The Beast”) en de Belg Filip Verlinden  stonden tegen over elkaar in wat wij wel de hoofdpartij van de avond kunnen noemen. Beide heren waren duidelijk aan elkaar gewaagd maar al snel viel het voordeel in de richting van Ibrahim El Boustati. In de gevochten rondes liet hij een mix van punten scoren en stijlvol vechten zien, daar waar de Belg veel moest incasseren. De jury besliste uiteindelijk in het voordeel van Ibrahim El Boustati.

Wil je meer  weten over de FightSense Enfusion Live Event’s dan verwijzen wij je naar hun website: https://fightsense.nl

 

 

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page