SUCCESVOLLE G&E-TRAINING KRAV MAGA NH MET ANDRÉ MANNAART Regio Nieuws Noord Holland
Regio Nieuws Noord Holland

SUCCESVOLLE G&E-TRAINING KRAV MAGA NH MET ANDRÉ MANNAART

SUCCESVOLLE G&E-TRAINING KRAV MAGA NH MET ANDRÉ MANNAART

Veel bezwete en tevreden gezichten na afloop!

Een speciale G&E-training! Niemand minder dan kampioenentrainer André Mannaart was naar De Meent gekomen voor een meer dan leerzame training. Veel bezwete en tevreden gezichten na afloop.

De G&E-training werd op zondag 9 juli gegeven door gasttrainer André Mannaart. Hij is een viervoudig wereldkampioen kickboksen. Tijdens zijn actieve carrière heeft hij gevochten tegen o.a. Ernesto Hoost en Ray Sefo.

SUCCESVOLLE G&E-TRAINING KRAV MAGA NH MET ANDRÉ MANNAART

André Mannaart de hoofdtrainer van de Amsterdamse Mejiro Gym

Tegenwoordig is André Mannaart de hoofdtrainer van de Amsterdamse Mejiro Gym. Waar hij faam verwierf als coach van o.a. Peter Aerts, Remy Bonjasky, Andy Souwer en vele anderen. Kortom: een kampioenentrainer. We hopen veel van Andre te leren.

Leerlingen met level P4 en hoger zijn waren welkom om aan de training deel te nemen. De kosten bedroegen een strip van de G&E strippenkaart of eenmalig € 15,00.

Krav Maga Noord Holland groeit

Na tien maanden GIC bij Contact Combat is Krav Maga Noord-Holland vier nieuwe instructeurs rijker. Krav Maga Noord Holland is trots op de prestaties van deze mannen tijdens de examens.

SUCCESVOLLE G&E-TRAINING KRAV MAGA NH MET ANDRÉ MANNAART

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws