Home / Regio nieuws Noord Holland / Fightclub Den Haag – Challenger – 28 oktober

Fightclub Den Haag – Challenger – 28 oktober

Fightclub Den Haag, MMA-bakermat van Nederland, gaf eerder te kennen op 28 oktober aanstaande een challenge te organiseren tussen Nills ‘Caveman’ van Noord (Team Schreiber)en de uit Servië afkomstige Edis Besic.Main Event van de avond zou de partij van Nills van Noord tegen Edis Besic zijn. Nills werd via social media uitgedaagd door zijn tegenstander en heeft de uitdaging direct geaccepteerd.  Edis heeft al aangegeven dat hij Nills makkelijk kan hebben. Zal het Nills lukken om zijn tegenstander in de ring de baas te blijven?

Daarnaast wordt er een 4-Mans kickbokstoernooi -72,5 kg georganiseerd. Tevens is er een 4-Mans-MMA-toernooi voor beginnende amateurvechters. De winnaar van elk toernooi wint 500 Euro! Dit alles is te zien bij Boksschool Harry Houwaart in Den Haag.

Breaking News
Organisator Satisch Jhamai vertelt vandaag in een telefonisch interview dat er een paar veranderingen zijn op de fightcard. Zo zal Nills van Noord niet vechten tegen Edis Besic, omdat Nills op dezelfde dag in Parijs moet zijn bij een persconferentie voor een gevecht dat later zal plaatsvinden in de Oekraïne (WWFC). Als invaller voor Van Noord komt Stas Romanov (Mike’s Gym) vechten tegen Edis Besic.

“Willem Struik is gisteren gecontracteerd voor dit toernooi,” legt Jhamia uit. “Hij zal tijdens het event op 28 oktober het opnemen tegen de Franse sparringspartner van UFC-vechter Francis Ngannou, Slim Trebel. De Challenge is een uitdaging voor iedereen.” Aldus Satisch Jhamai.

Update 20:00 : partij Willem Struik is ook uitgevallen

Bekijk ook

Muaythai, ultieme training voor lichaam en geest

Afbeelding van abdurraouf ramesh abdullah via Pixabay Heb je ooit een te dikke Muaythai-vechter gezien? ...

Chico Martinez: “Ik maak niet weer dezelfde fout!”

Tijdens Enfusion in Eindhoven staat een knaller van een veteranen gevecht op de rol

Olympisch Muay Thai Gala in Nederland

The Art of Muay Thai, Eersel (foto: Mike Tomale) Zaterdag 30 november 2019 organiseerden Tiger ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page