Home / Regio nieuws Limburg / Levi Minkenberg te sterk voor Loek Veerkamp

Levi Minkenberg te sterk voor Loek Veerkamp

 

Wederom een groot succes voor sportschool Alken uit Buchten

Gisteravond traden er weer Limburgse talenten aan tijdens het kickboksgala Rings wat gehouden werd in Mijdrecht. Levi Minkenberg en Regy Janssen stonden in de ring beide tegen vechters van de alom bekende gym uit Amsterdam, Vos Gym. Beide vechters hadden zich tot in de puntjes voorbereid onder leiding van de wedstrijd trainers bij Alken.

Wederom een groot succes voor sportschool Alken uit Buchten

Minkenberg verlengt ongeslagen record

Levi Minkenberg was succesvol tegen Loek Veerkamp, beide vechters hadden een winstpartij voor ogen, echter domineerde Minkenberg in elke ronde. Hij plaatste zijn stoten, low en high kicks zorgvuldig en goed, bleef scherp in de partij zitten en zette deze naar zijn hand. Een spectaculaire gesprongen knie naar het hoofd miste tegenstander Veerkap ternauwernood in de eerste ronde. Vinkenberg sloot de partij af met winst en verlengd hiermee zijn ongeslagen record.

Janssen plaatste harde stoten maar eindigt in onbeslist

Regy Janssen een van de top talenten van Alken zag zijn partij helaas in een onbeslist eindigen ondanks dat hij de betere vechter was. Zijn tegenstander Vernon Piet ging na een eerste ronde die gelijk opging over tot het clinchen, dit na het incasseren van de harde stoten waar Janssen om bekend staat. Piet kreeg meerdere malen een waarschuwing voor het clinchen.

14 April vecht Levi Minkenberg zijn volgende Partij in Heerlen bij Battle of the South, en Regy Janssen zal waarschijnlijk 31 maart zijn eerste League-wedstrijd vechten op Rings in Breukelen.

Bekijk ook

Kickbokser Roxanne Kivits: klein meisje, grote persoonlijkheid

10 jaar is ze pas, maar ze heeft al 18 partijen op haar naam staan ...

Bandexamens Taekwondo bij Sportcentrum Tapia in Oss (video)

Dinsdag 4 december werd bij Sportcentrum Tapia in Oss het laatste Taekwondo bandexamen van dit ...

Topaz Karate Team maakt verwachting op Battle of the Teams meer dan waar

Topaz Karate Team maakt verwachting op Battle of the Teams meer dan waar

Dat de verwachtingen hoog gespannen waren in de aanloop naar deze 9e editie van dit populaire ...