Home / Juni / Gala der vechtkunsten spectaculaire show

Gala der vechtkunsten spectaculaire show

Gala der vechtkunsten spectaculaire show voor het gehele gezinGala der vechtkunsten spectaculaire show voor het gehele gezin

Het door Budo Ryu Events georganiseerde Gala der Gevechtskunsten is een spetterende show die draait om veel verschillende gevechtskunsten. Deze avond voor jong en oud laat zowel sporters uit de regio als absolute wereldtoppers zien.

Onder andere zullen er de volgende vechtkunsten worden getoond; Taekwondo, Judo, Hapkido, Karate, Aikido, Jiu-Jitsu, maar ook zijn er spectaculaire breektesten, een surpriseact en een Freestyle competition te zien. Laat u verwonderen door het mooiste wat Martial Arts te bieden heeft! Speciale arrangementen zijn via de organisatie verkrijgbaar.

Sportscholen Limburg

Natuurlijk zullen er sporters deelnemen aan het Gala der vechtkunsten, zo zullen onder andere vechters uit de stal van Sportschool Alken aanwezig zijn. Het gala der gevechtskunsten is voor alle leeftijden. Kom ook met de hele familie voor deze spektakel show.

Georganiseerd door Budo Ryu Events en vindt op zaterdag 24 juni – 17:30 uur.

Locatie

Adres: Monseigneur Claessensstraat 2, 6131 AJ Sittard
Telefoon: 046 452 4400

 

Bekijk ook

Eerste sportscholen ontvangen Keurmerk Vechtsportautoriteit

De eerste Keurmerken van de Vechtsportautoriteit zijn uitgedeeld. Een aantal sportscholen mag zich al de ...

‘Rico Verhoeven moet voetbalclub Sparta redden’

Rico Verhoeven zou ingeschakeld moeten worden om voetbalclub Sparta een helpende hand te bieden. Dat zegt analist Robert Maaskant vandaag in het AD. De topkickboksers zou motivator kunnen optreden om de club uit het dal te halen.

‘Rico Verhoeven tegen Alistair Overeem, je wilt het zien’

Alistair Overeem is door de Amerikaanse vechtsport organisatie UFC aan de kant gezet. Het nieuws ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page