Gala der vechtkunsten spectaculaire show Regio Nieuws Limburg
Regio Nieuws Limburg

Gala der vechtkunsten spectaculaire show

Gala der vechtkunsten spectaculaire show

Gala der vechtkunsten spectaculaire show voor het gehele gezinGala der vechtkunsten spectaculaire show voor het gehele gezin

Het door Budo Ryu Events georganiseerde Gala der Gevechtskunsten is een spetterende show die draait om veel verschillende gevechtskunsten. Deze avond voor jong en oud laat zowel sporters uit de regio als absolute wereldtoppers zien.

Onder andere zullen er de volgende vechtkunsten worden getoond; Taekwondo, Judo, Hapkido, Karate, Aikido, Jiu-Jitsu, maar ook zijn er spectaculaire breektesten, een surpriseact en een Freestyle competition te zien. Laat u verwonderen door het mooiste wat Martial Arts te bieden heeft! Speciale arrangementen zijn via de organisatie verkrijgbaar.

Sportscholen Limburg

Natuurlijk zullen er sporters deelnemen aan het Gala der vechtkunsten, zo zullen onder andere vechters uit de stal van Sportschool Alken aanwezig zijn. Het gala der gevechtskunsten is voor alle leeftijden. Kom ook met de hele familie voor deze spektakel show.

Georganiseerd door Budo Ryu Events en vindt op zaterdag 24 juni - 17:30 uur.

Locatie

Adres: Monseigneur Claessensstraat 2, 6131 AJ Sittard

Telefoon: 046 452 4400

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws