Home / Regio nieuws Groningen / Kickboksers KB Groningen pakken winst op twee grote toernooien

Kickboksers KB Groningen pakken winst op twee grote toernooien

Afgelopen week schreven wij over de wedstrijdvechters van KB Groningen, die gisteren met drie vechters op Enfusion #71 in Hamburg vochten en met zes vechters op Rumble Events Superfight in Leeuwarden. Een paar uitslagen.

De 17-jarige Etienne Hahn schrijft op Facebook dat hij na een jaar weer in de ring heeft gestaan en zijn partij heeft gewonnen in Leeuwarden. Zakaria Bouanani is blij met zijn gewonnen partij tijdens Superfight in Leeuwarden. Hij schrijft: ‘ik heb 3 rondes gedomineerd en op mijn naam weten te zegen ,maar het kon beter (het kan altijd beter ) . Ik ben blij met de uitkomst elhamdoulilah. Ik beloof nog heel lang onverslagen te blijven (4-0) en zal veel harder trainen voor mn aankomende partijen en zal altijd vuurwerk geven .Insha Allah.’

Ook Max Oppewal, Jesse de Groot en Jasmijn Tempel wisten hun partijen in Leeuwarden te winnen. Illias Bouanani verloor de zijne.

Enfusion #71 in Hamburg

De sportieve Sirano ’t Zand heeft zijn partij in Hamburg verloren. Hij schrijft op zijn Facebookpagina: ‘Partij helaas verloren. Laatste ronde knie op mijn lichaam waarop ik ging zitten. Leerzame partij and on to the Next one.’

Dasha Kuzina won haar 14de partij in Hamburg omdat haar tegenstander opgaf in de tweede ronde. De partij van Gelanio Venema werd onbeslist.

Bekijk ook

GROOTSTE BOKS EVENT OOIT: Promotors dagen elkaars boksers uit

Het ziet er naar uit dat het grootste boks event ooit staat te gebeuren. Top ...

UFC ster Conor McGregor slaat miljoen slag met Whiskymerk

Een paar jaar geleden startte McGregor zijn merk Proper Twelve en dat gaat voortvarend. De ...

Bellator MMA lijft voormalig CW kampioen en UFC vechter in

De vechtsport organisatie van Scott Coker, Bellator MMA heeft een topvechter toegevoegd. De 26-jarige Mads ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page