Wat doen Ninja's in Tiel? - Vechtsport Info
Home / Regio nieuws Gelderland / Wat doen Ninja’s in Tiel?

Wat doen Ninja’s in Tiel?

Let op er komen Ninja’s naar Tiel via Stichting Ninchi-do

Wat komen deze daar doen? Les geven in de zelfverdediging is het antwoord. Via Ninjutsu leer je niet alleen jezelf verdedigen maar ook je lichaam in balans te brengen. En nu kan dit ook in Tiel, via stichting Ninchi do.
Wat doen Ninja's in Tiel?

Aloude vechtkunst uit Japan

Ninjutsu, een eeuwenoude Japanse krijgskunst van de ninja’s ook wel bekend als de huurmoordenaar van Japan in het verleden, kan nog steeds worden beoefend. Tegenwoordig noemt men het ook wel budo-taijutsu. Deze zeer uitgebreide vechtkunst is een speciale want ook al oefen je al jaren toch leer je steeds iets nieuws. Het wordt ook wel als de ultieme vechtsport bestempeld, je traint namelijk ook je brein om scherp te blijven. Naast dat je technieken leert om jezelf te verdedigen is dit ideale om je lichaam en geest in harmonie met elkaar te brengen.

Ook voor vrouwen en kinderen

Naast het feit dat mannen deze sport beoefenen is het ook geschikt voor vrouwen en kinderen, in 10 lessen leer je de basis van de sport, let op je wordt er zeer effectief door dus geef je snel op voor de lessen. Voor kinderen is deelname mogelijk vanaf 6 jaar en ouder, voor volwassen is er geen onder en bovengrens.

Budo-taijutsu is in principe alleen een zelfverdediging sport, er worden geen wedstrijden gehouden, en vergelijk het ook niet met de films die je wel eens op TV ziet voorbij komen. Vanuit stichting Ninchi-do worden er lessen gegeven in Tiel. Daar vinden de lessen wekelijks plaats. Wil je en proefles volgen of meer info neem dan contact op met de stichting Ninchi do. info@ninchido-dojo.nl

 

Bekijk ook

UFC'er Chimaev Russisch leger in? 'Paspoort afgepakt, kan land niet uit'

UFC’er Chimaev Russisch leger in? ‘Paspoort afgepakt, mag land niet uit’

Khamzat Chimaev zijn paspoort is in beslag genomen

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut (video)

Deze zette een lowkick in maar werd vrijwel afgestraft door Prikaza.

Glory neemt maatregelen! 'Gedragsregels voor fans en vechters'

Glory Collision 4 maatregelen! ‘Gedragsregels voor fans en vechters’

Voor Glory Collision 4 welke deze zaterdag plaatsvindt in het Gelredome Arnhem

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page