Sokudo Gym the home of champions - Vechtsport Info
Home / Noord-Holland / Sokudo Gym the home of champions

Sokudo Gym the home of champions

Sokudo Gym is in 1981 opgericht door Ton Vriend. Er werd gestart in sporthal De Opgang in Hoorn. Al snel was de ruimte te klein en ontstond er behoefte aan een grotere faciliteit. Op een gegeven moment was het mogelijk om een pandje te huren op het Nieuwland in het centrum van Hoorn. Doordat het ledenaantal wederom groeide waren er al snel uitbreidingen nodig. Er werd toen een pand in de Leliestraat 6 erbij gehuurd. Eerst alleen de begane grond maar al snel werden de twee etages ook in gebruik genomen.

Sokudo Gym

In 1995 had de sportschool op het Nieuwland zijn maximum bereikt. Omdat het aantal leden gestaag bleef groeien moest er in 2001 weer op zoek worden gegaan naar een grotere locatie. Deze werd gevonden op het huidige adres. In 2005 is de huidige sportschool grondig verbouwd. Door de successen van de sportschool en het feit dat Sokudo Gym steeds bekender werd nam het aantal leden sterk toe. In 2012 is de voorlopig laatste grote verbouwing gedaan. Het pand werd uitgebreid en omgetoverd tot wat het nu is: een prachtig sportinstituut voorzien van alle moderne faciliteiten. Klaar voor de toekomst.

The home of champions

Vandaag de dag is Sokudo Gym een succesvol sportinstituut met een professioneel team van goed opgeleide leraren. Ernesto Hoost, Ahmet Karakas, Tom Thuring, Frank Budding, Robin Vriend en Ton Vriend beschikken over vele jaren ervaring en hebben veel successen geboekt. De meest aansprekende zijn zonder meer die van Ernesto Hoost, die is uitgegroeid tot één van de bekendste kickboksers ter wereld en Esther Schouten die als bokster meerdere Europese en Wereldtitels heeft behaald.

Sokudo Gym organiseert een aantal keer per jaar kickboksgala’s. Onze kickboksgala’s zijn bekend in deze regio. Sokudo Gym heeft van de Federatie Oosterse Gevechtsporten (F.O.G.) als sportschool en als promotor van kickboksgala’s een licentie gekregen en daar zijn wij best trots op. De F.O.G. is als enige bond in Nederland ook erkend door de N.S.F. en dat is ook wel een doorbraak. Het kickboksen is nu op de goede weg om beter georganiseerd te worden.

Openingstijden:

MAANDAG 09:00 – 12:3016:00 – 22:00
DINSDAG 09:00 – 12:3015:30 – 22:00
WOENSDAG 09:00 – 12:3015:00 – 22:00
DONDERDAG 09:00 – 12:3015:30 – 22:00
VRIJDAG 09:00 – 12:3016:00 – 22:00
ZATERDAG 09:00 – 12:30
ZONDAG 10:00 – 12:15

 Contact gegevens:

Loniusstraat 1
1624 CJ Hoorn
Telefoon 0229 215 582
E-mail: info@sokudo-gym.nl

Bekijk ook

Joe Joyce sloopt Christian Hammer om zijn WBO en WBC-titels te behouden

Joe Joyce sloopt Christian Hammer om zijn WBO en WBC-titels te behouden

Joe Joyce stopte Christian Hammer in ronde 4 om zijn WBO internationale en WBC zilveren zwaargewicht titels te behouden.

Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht verslaat max holloway

Betaald in bloed! Volkanovski blijft UFC-kampioen in heftig gevecht

Alexander Volkanovski versloeg Max Holloway voor de derde keer.

Saai gevecht! UFC-kampioen Adesanya stelt titel veilig: Fans verlaten zaal

Saai gevecht! UFC-ster Adesanya stelt titel veilig: Fans verlaten zaal

Israel Adesanya en Jared Cannonier’s gevecht vandaag in Las Vegas was grotendeels een tactisch spelletje. ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page