Team Holzken Helmond - Vechtsport Info
Home / Noord-Brabant / Team Holzken Helmond

Team Holzken Helmond

Team Holzken Helmond is een sportschool van hoog niveau waar jonge vechters een kans krijgen om de top te bereiken. De vechters worden opgeleid door de hoofdtrainer Sjef Weber en natuurlijk door wereldkampioen Nieky ‘The Natural’ Holzken en Hulptrainer Johan Janssen.
Vechters beginnen op jonge leeftijd met kickboxen. Het begint bij de jeugd, iedere dinsdag en donderdag van 18.30 tot 19.30 uur (vanaf +/- 8 jaar tot +/- 15 jaar, dat ligt natuurlijk aan het niveau dat de vechter heeft).
Dan zullen ze worden opgeleid tot wedstrijdvechter. Ook wedstrijdvechters zijn welkom bij Team Holzken om goed opgeleid te worden.
Iedere dag van N tot A vechters voor afspraken of andere dingen over de vechtsport bel of mail…

Jeugdtrainingen op dinsdag en donderdag

De jeugdtrainingen worden verzorgd door Peter van de Linden en verschillende andere jeugdtrainers. Kids tussen 7 en 15 jaar trainen 2x per week, als ze klaar zijn voor wedstrijden gaan ze naar 3 keer per week trainen. Kosten zijn: € 45,- per 3 maanden. Voor volwassenen zijn de kosten € 90,- per 3 maanden. Voor meer info stuur een e-mail of bel…

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page