Home / Noord-Brabant / Martial Arts Dag bij Sportcentrum Tapia in Oss

Martial Arts Dag bij Sportcentrum Tapia in Oss


Sportcentrum Tapia aan de Troelstrastraat 15 in Oss (foto: Mike Tomale)

Op zaterdag 6 april 2019 vindt bij Sportcentrum Tapia een Martial Arts Dag plaats. Belangstellenden kunnen meedoen aan vechtsport clinics die in blokken van 45 minuten worden gegeven. Op een prettige manier kun je kennis maken met verschillende vechtsporten. Per clinic wordt een vergoeding van 2 euro gevraagd. Je kunt je voor meerdere clinics inschrijven.

Niet kijken maar doen!

‘Niet kijken maar doen!’ is het thema van de Martial Arts Dag. Mieke Tapia, eigenaresse van de vechtsportschool en houder van de zwarte band Taekwondo derde dan, geeft aan dat het de bedoeling is dat tijdens de Martial Arts Dag mensen ook daadwerkelijk komen meedoen en niet vanaf de zijlijn kijken. “Je kunt een vechtsport pas echt beoordelen als je deze ook daadwerkelijk hebt ervaren,” legt Mieke uit. “We hebben op onze sportschool een breed assortiment aan vechtsport disciplines onder één dak, er is er altijd wel eentje die je aanspreekt. “

Gerenommeerde namen

Jiu Jitsu komt voor rekening van Mathieu Peters van de Jiu Jitsu Factory. Taekwondo sparring wordt gegeven door Ali Tapia, Taekwondo stijl door Mieke Tapia. K1-Kickboksen wordt gegeven door oud-Groninger Mike Tomale van Team Tomale Kickboxing. Aikido wordt gegeven door Stephan Hermans van Aikido club ‘Sabaki’.

Actie
Inschrijving voor workshop(s) geeft recht op 1 maand gratis training!

De indeling van de clinics kun je op deze evenementenpagina van Facebook vinden.

Reserveren van tevoren is gewenst. Dat kan via e-mail: tapia@planet.nl. Geef aan welke vechtsporten jij wilt uitproberen. Afrekenen per clinic gebeurd bij de balie van het sportcentrum waar vrijwilligers van de desbetreffende sporten de belangstellenden zullen opvangen.

Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Draag makkelijke kleding om te sporten. Heb jij bijvoorbeeld al bokshandschoenen en/of scheenbeschermers, neem die dan mee. (Leeftijd vanaf 10 jaar).

Bekijk ook

Spartan Krav Maga

Leer jezelf verdedigen bij Spartan Krav Maga! Iedere dinsdag en donderdag geeft Spart Krav Maga ...

Taekwondo familie Tapia geëerd in Thailand

(foto: Mike Tomale) Ali en Mieke Tapia van de Osse vechtsportschool Tapia, werden zaterdag 24 ...

Ossenaar Daan Duijs Europees Kampioen Mixed Martial Arts

Afgelopen weekend, zaterdag 4 mei, vocht Daan Duijs uit Oss tegen de uit Dordrecht afkomstige ...