Karate Nihon Uden Noord Brabant
Noord Brabant

Karate Nihon Uden

Karate Nihon Uden

Welkom in onze wereldKarate Nihon Uden

Onze wereld is een wereld van respect, discipline, doorzettingsvermogen, normen en waarden en mentale en fysieke zelfverdediging. Natuurlijk is weerbaarheid een belangrijke factor maar ook het krijgen van meer zelfvertrouwen of juist het leren kanaliseren van ongewilde emoties, is een speerpunt in onze trainingen. De stijl in het karate die wij uitdragen is het zogenoemde kyokushin-kai, wereldwijd gezien als de meest effectieve en hardste stijl.

Kyokushin Karate is een vrij directe vechtsport waar men zich leert verdedigen door middel van o.a. hand, voet, been, knie en elleboogtechnieken alsook klemmen, worpen en vegen en grondtechnieken.

Het uiteindelijke doel binnen deze sport kies jij, zowel recreatief als professioneel. Wij gaan je hier op een ontspannen, maar vooral ook veilige manier in begeleiden om zo je doelen te bewerkstelligen.

Kyokushin Karate is een sport voor kinderen vanaf 7 jaar tot volwassenen van 77…. Iedereen kan op zijn of haar niveau meedoen, en je kunt op ieder moment of leeftijd instappen.

We zien je graag in onze Dojo voor een gratis proefles. Meer informatie over karate en onze sportschool vind u op onze website en/of facebookpagina.

Openingstijden:
Dinsdag 19.00-20.00 uur Kids Karate vanaf 7 jaar
Dinsdag 20.00-21.30 uur Senioren 15-77 jaar
Donderdag 20.00-21.30 uur Senioren 15-77 jaar

Les gegeven wordt er door:

Sensei Antwan van Uden

Sensei Alex van Meel

Karate Nihon Uden

Adres Karate Nihon Uden

Energieweg 15-15a

5405AD, Uden

Tel: 06-53825242

Email: uje@hetnet.nl

Website: www.karate-nihon-uden.nl

Facebook: https://www.facebook.com/nihonkarateuden/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws