'Zweet lul!' McGregor ruziet met parlementslid over Covid-19 Nieuws
Nieuws

'Zweet lul!' McGregor ruziet met parlementslid over Covid-19

'Zweet lul!' McGregor ruziet met parlementslid over Covid-19

Conor McGregor, UFC-ster en multi miljonair houdt wel van een potje knokken. Dit doet de Ier binnen en buiten de MMA-kooi, en gisteravond ging hij figuurlijk de strijd aan met een Iers parlementslid, Neale Richmond over de Covid-19 situatie in het land.

Als geboren Ier zit de coronapandemie in zijn land en dan vooral hoe de regering er mee omgaat McGregor flink dwars. Zo vindt de Ier dat de regering weinig doet en is tegen het verplichte vaccineren van personen. Ook wil McGregor dat Ierland uit de EU moet stappen.

De vechter ging naar Twitter om zijn mening te geven over Covid-19-vaccins en zijn overtuiging dat Ierland de EU moet verlaten. Hij plaatste ook een foto Richmond die verantwoordlijk is voor Europese Zaken, die juichte bij een voetbalwedstrijd in het Aviva-stadion. Waarbij McGregor suggereerde dat de politicus onder invloed was van drugs.

Volgers

,,Was je vorige week in de Aviva?", zei McGregor in een bericht op zijn Twitter-account gericht aan Richmond. ,,Gelukkig, 'Zweet lul'. Mandaat vaccin komt per EU. Maar welke? 1e? 2e? Boosten? Omicron? En de boodschap die door dezelfde mensen moet worden overgebracht, de volgers zullen precies doen wat hen wordt verteld.”

'Zweet lul!' McGregor ruziet met parlementslid over Covid-19

Richmond sloeg terug met een eigen tweet: ,,Hier kampioen. Ik ben het Neale. Je zult zien dat het EU-lidmaatschap goed is geweest voor Ierland en de vaccins hebben ervoor gezorgd dat veel Ieren niet zijn overleden toen je op een jacht vakantie vierde op de middellandse zee.” McGregor is ook tegen verplicht vaccineren en stelt dat ter discussie op social media. Inmiddels heeft de Ier zijn

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws