Zwarte lijst: UFC-ster Khabib wil 'naar ventje' Covington straffen
Home / Nieuws / Zwarte lijst: UFC-ster Khabib wil ‘naar ventje’ Covington straffen

Zwarte lijst: UFC-ster Khabib wil ‘naar ventje’ Covington straffen

Zwarte lijst: UFC-ster Khabib wil 'naar ventje' Covington straffen

Khabib Nurmagomedov, voormalig UFC-kampioen heeft het helemaal gehad met Colby Covington. De Rus wil deze op een zwarte lijst voor het beledigen van mede UFC’er Jorge Masvidal’s kinderen.

Maandag zocht Masvidal zijn rivaal Covington op in een restaurant in Miami, en sloeg zijn voormalige beste vriend maar nu vijand meerdere keren in het gezicht. Masvidal werd gisteravond door de politie opgepakt en heeft een paar aanklachten aan zijn broek.

Nurmagomedov, een voormalig UFC lichtgewicht kampioen, is zelf geen onbekende in buitenschoolse actie waarbij een rivaal betrokken is. Hij werd geschorst voor zijn vechtpartij met Conor McGregor tijdens UFC 229 in 2018 in het publiek. Voorafgaand had de Ier Nurmagomedov tot op het bot beledigd en diens gezin er in mee getrokken.

Stop met beledigen

Iets wat Covington ook deed met Masvidal voor hun gevecht eerder dit jaar. ,,Als je sterker bent dan iemand in de MMA-kooi, wil dat nog niet zeggen dat je zijn kinderen mag beledigen”, schrijft Nurmagomedov vandaag op social media. Masvidal zijn rematch tegen Covington en nu blijkt dat deze diens kinderen kinderen op de hak nam.

De Rus is verbijsterd dat de politie er zelfs maar bij betrokken is geraakt na het vermeende incident. Hij trekt de aanklacht tegen Masvidal in twijfel. Nurmagomedov roept als gevolg daarvan op dat Covington door medestrijders op de zwarte lijst zou worden gezet

Bekijk ook

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Chaos breekt uit bij MMA-wedstrijd nadat vechter publiek uitdaagt

Bellator MMA-bantamgewicht vechter Danny Sabatello won gisteravond.

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Sensatie! Heftige spinning back kick knock-out in China

Aerdake Apaer had een geweldige manier om zijn eerste MMA-overwinning te behalen.

MMA-ster Brendan Loughnane vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

1 Miljoen! MMA-ster vecht zich ondanks brute oogblessure naar PFL finale

Brendan Loughnane vocht zich gisteravond door een brute oogblessure om door te gaan naar $ 1 miljoen winner-take-all PFL-play-offs.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page