Zware mishandeling op metrostation Amsterdam: 'Hopelijk geen vechtsporter' Nieuws
Nieuws

Zware mishandeling op metrostation Amsterdam: 'Hopelijk geen vechtsporter'

Zware mishandeling op metrostation Amsterdam: 'Hopelijk geen vechtsporter'

Een man die een jonge vader in elkaar sloeg wordt gezocht door de Politie. Opsporing Verzocht gaf gisteren beelden vrij van het walgelijke incident op Station Overamstel. Geschrokken reageerders vragen zich af of de dader een vechtsporter is.

Het slachtoffer, een jonge vader werd in het bijzijn van zijn vrouw en baby zwaar mishandeld. De Dader poogde ook de man op het metro spoor te gooien. Iets wat zeker gevaarlijk had kunnen aflopen. Op social media wordt er met afschuw gereageerd op de aanval.

,,Het moet toch niet gekker worden in dit land een onschuldig iemand zo mishandelen. Het lijkt wel een vechtsporter te zien aan de stoten en knietjes die worden uitgedeeld", is een van de te lezen commentaren over de dader.

Waarop een tegen reactie kwam; ,,Ik hoop niet dat het een vechtsporter is, dat zou wel heel slecht en laf zijn." De Politie is naarstig op zoek naar de dader en vraagt dan ook naar tips om deze te vinden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws