Zware 'KO' na klappen tijdens illegaal gevecht in Tiel (video) Nieuws
Nieuws

Zware 'KO' na klappen tijdens illegaal gevecht in Tiel (video)

Zware 'KO' na klappen tijdens illegaal gevecht in Tiel (video)

Tijdens een illegaal gevecht in Tiel vandaag viel een zware knock-out. Vechter King Kong sloeg zijn rivaal Toni met een gigantische stoot naar de vlakte.

De zogenaamde Hoodfights zijn inmiddels niet meer weg te denken. Populair onder een grote groep aanhangers, vervloekt door de vechtsportliefhebbers, sportbonden en overheid. Het fenomeen Hoodfights waaide over uit de USA en maakte een groeispurt mee door de coronapandemie (gaat verder onder tweet).

Het gevecht georganiseerd door Hoodfights Tiel en de brute KO trekt internationaal aandacht en gaat viraal op social media. Twitter account Matysek die wereldwijde KO's verzamelt poste het gevecht op zijn account.

Wat een klap

Op Instagram is te lezen dat King Kong nog een tegenstander van zijn eigen kaliber tegen moet komen. ,,Gaat deze man nog een keer iemand krijgen van eigen kaliber?", vraagt een volger zich af. Aan de KO te zien weet King Kong van wanten.

Recentelijk greep de diverse keren in bij illegale gevechten en werden er zelfs personen gearresteerd. Justitie laat het echter aan de plaatselijke overheden over om actie te nemen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws