Zwaargewicht killer Gabi Garcia stapt de ring weer in! Nieuws
Nieuws

Zwaargewicht killer Gabi Garcia stapt de ring weer in!

Zwaargewicht killer Gabi Garcia stapt de ring weer in!

Gabi Garcia is een meervoudig BJJ-wereldkampioen.

Garcia (4-0, 1 NC) is een meervoudig BJJ-wereldkampioen die eind 2015 de overstap maakte naar MMA. De 32-jarige Braziliaanse heeft de vrouwen van haar divisie letterlijk allen verslagen waaronder Lei'D Tapa, Anna Maliukova en Destanie Yarbrough. Vorig jaar was ze echter niet in staat om te vechten vanwege het feit dat er geen tegenstanders te vinden waren, en mislukkingen om haar gewicht te halen. Nu stapt zij dus de ring in tegen een geduchte tegenstandster.

Geduchte tegenstander

Futina (0-0) traint in het Gladiator Fight Team samen met andere zwaargewicht vechters en ex-Gabi Garcia-tegenstanders, Anna Maliukova en Oxana Gagloeva. De 31-jarige haar lijst met onderscheidingen in de vechtsporten is eindeloos. Ze is een 2x wereldkampioen, 4x kampioen in Russische hand-tot-handgevechten, 2x Europees kampioen en zij is een kampioen in het Russisch Judo. Geen katje om met fluwelen handschoenen aan te pakken dus en waar Garcia niet zo makkelijk doorheen zal lopen als haar vorige tegenstanders.

Zwaargewicht killer Gabi Garcia stapt de ring weer in!
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws